Válassza az Oldal lehetőséget

Tökéletes karácsonyi ajándék lehet a TOKIT TFB014 mini rizsfőző

Tökéletes karácsonyi ajándék lehet a TOKIT TFB014 okos rizsfőző

Na kik tudnak tökéletes rizst főzni? Persze, hogy a kínaiak, és Te a TOKIT TFB014 okos rizsfőzővel!

Tökéletes karácsonyi ajándék lehet a TOKIT TFB014 okos rizsfőző

A TOKIT TFB014 Mini Rizsfőző egy kis méretű, mégis sokoldalú konyhai eszköz, amely tökéletes választás lehet 1-3 személyes háztartások számára. A készülék zöld vagy fehér színű, és egy érintőképernyővel van felszerelve, amely egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi az ételkészítést. A rizsfőző fedelét enyhe nyomással aktiválhatja, és választhat a beállított főzési módok közül az érintőgombok segítségével.

TOKIT TFB014 Mini Rice Cooker, 1.5L Capacity, Touch Screen, Non-Stick Ceramic Coated Inner Pot, for 1-3 People - Green

A készülék 1,5 literes kapacitású, ami akár 8 csésze rizs elkészítésére is elegendő. A levehető fedél kialakítása lehetővé teszi a belső edény könnyű eltávolítását és közvetlen víz alatti tisztítását. A kerámia bevonatú, tapadásmentes belső serpenyő könnyen tisztítható, így búcsút inthet a hagyományos rizsfőzőkkel járó takarítási problémáknak. A rizsfőző nem csak egy edény, hanem egy tál is. A multifunkcionális rizsfőző képes többféle étel, például rizs, kása, levesek, mint például zöldség, hal, kukorica és sok más recept kombinációjának elkészítésére. A 350W-os kis rizsfőző energiatakarékos és hatékony.

TOKIT TFB014 Mini Rice Cooker, 1.5L Capacity, Touch Screen, Non-Stick Ceramic Coated Inner Pot, for 1-3 People - Green

A csomag tartalma egy rizsfőző és egy felhasználói kézikönyv. A TOKIT TFB014 Mini Rizsfőző ideális választás lehet azok számára, akik egy kis helyigényű, mégis sokoldalú rizsfőzőt keresnek otthoni használatra.

A gép ára EU raktárból szállítva 19 500 forint, a vásárláshoz használd a NNNTFB014 kuponkódot itt:

 

TOKIT TFB014 Mini Rizsfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.