Válassza az Oldal lehetőséget

Z270 – a 10 méteres búvárpipa

Z270 – a 10 méteres búvárpipa

Nem akarsz palackkal bajlódni, de szeretnél 1-2 méternél mélyebbre merülni? Itt a megoldás!

Z270 – a 10 méteres búvárpipa

A Z270 Scuba Diving Snorkel Equipment frissített verziója egy fejlett búvárfelszerelés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig maradjanak a víz alatt anélkül, hogy feljönnének levegőért. A készlet egy 14 méteres légzőcsövet tartalmaz, amely a felszínen lebegő akkumulátoros kompresszor segítségével 3,5 órás üzemidőt biztosít, így a búvárok akár 10 méteres mélységben is felfedezhetik a tenger alatti világot. A 52 liter/perces légszállításnak köszönhetően a búvárok bőséges mennyiségű levegőhöz jutnak, míg a 52 000 mAh-s kapacitás biztosítja a hosszú akkumulátoros használatot.

Z270 - a 10 méteres búvárpipa 1

A kompakt méretű, 420 x 420 x 150 mm-es és mindössze 6 kg súlyú szerkezet könnyen hordozható és képes lebegni a víz felszínén, miközben a víz alatt úszó búvárt úszva kíséri a víz felszínén. Ez a rendszer tökéletes választás lehet víz alatti munkákhoz, merüléshez, snorkelinghez, mélységi halászathoz, halvadászathoz és egyéb víz alatti sportokhoz.

Z270 - a 10 méteres búvárpipa 2

A csomag tartalmazza a kompresszor mellett a légzőkészüléket légzőcsővel és csutorával, egy hátpántot és egy EU-s csatlakozót. Ez az innovatív rendszer új dimenziót nyit a víz alatti kalandokhoz, lehetővé téve a búvárok számára, hogy hosszabb ideig élvezzék a víz alatti világ csodáit. Persze ennek a megoldásnak az ára már kevésbé csodás, de valamit valamiért, ahogy mondani szokták. Cseh raktárból a BGFeb072 kuponkóddal cirka 176 ezer forintért küldik el nekünk. Vásárlás az alábbi linken:

 

Upgraded Z270 Scuba Diving Snorkel Equipment

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.