Válassza az Oldal lehetőséget

FUNWATER Body Board – mini SUPSUPSUP szuper

FUNWATER Body Board – mini SUPSUPSUP szuper

Oké, a FUNWATER Body Board nem SUP, mert nem állunk rajta, de majdnem. 🙂

FUNWATER Body Board – mini SUPSUPSUP szuper

A FUNWATER Body Board egy kiváló választás mindazok számára, akik a vizes vagy medencés szórakozást keresik. Ez a deszka ultra könnyű PVC anyagból készül, ami rendkívül tartós és stabil használatot tesz lehetővé. Méretei – 94 cm hosszú, 50,8 cm széles és 10 cm magas – tökéletes egyensúlyt biztosítanak a könnyű hordozhatóság és a kényelmes használat terén.

FUNWATER Body Board - mini SUPSUPSUP szuper 1

A deszka kialakítása biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és a jó irányíthatóságot a vízen, így minden korosztály számára ideális választás, legyen szó kezdőkről vagy tapasztaltabb “szörfözőkről”. A csomagban található csuklópánt segít a biztonságos használatban, mivel a deszka így nem úszik el a felhasználótól az erősebb hullámok közepette sem. A “deszka” hajlékonysága és alacsony tömege elősegíti a könnyed manőverezést és a hullámok hatékony meglovaglását. A FUNWATER Body Board összecsukható jellege még praktikusabbá teszi, lehetővé téve, hogy a deszkát egyszerűen szállítsuk és tároljuk, amikor éppen nem használjuk.

FUNWATER Body Board - mini SUPSUPSUP szuper 2

A csomag tartalmazza a deszkát, egy hordozótáskát, valamint a használatot biztonságossá tevő kiegészítőket, mint a csuklópánt. Ez a deszka tökéletes társ lehet a strandoláshoz vagy a medencében való szórakozáshoz. Rendelés cseh raktárból, az ára kupon nélkül sem magas, 25 500 forintot kérnek érte itt:

FUNWATER Body Board

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.