Válassza az Oldal lehetőséget

Készülj a nyárra, tutira lesz idén is – Funwater 305cm felfújható SUP ócsóért

Készülj a nyárra, tutira lesz idén is – Funwater 305cm felfújható SUP ócsóért

Ha szeretnél egy saját hullámszörnyet, akkor a Funwater SUP pont jó lesz!

Készülj a nyárra, tutira lesz idén is – Funwater 305cm felfújható SUP ócsóért

A Funwater 305cm felfújható SUP (Stand Up Paddle) deszka egy rendkívül könnyű, mégis stabil és strapabíró választás a vízi sportok szerelmeseinek. A PVC-ből készült, kettős rétegű konstrukcióval rendelkezik, mely 305 x 80 x 15 cm méretben kínál kiváló stabilitást és terhelhetőséget akár 150 kg-ig, így minden nehézségi szinten és körülmények között használható.

Készülj a nyárra, tutira lesz idén is - Funwater 305cm felfújható SUP ócsóért 1

A “deszkát” a kialakítása különösen tartóssá teszi, köszönhetően a további PVC rétegnek, amely a deszka oldalait erősíti, így még a legkeményebb használat során sem lesz hajlamos a sérülésre. A 80 cm szélesség és az eltávolítható irányító lapát kombinációja rendkívüli egyensúlyt és stabilitást biztosít, amely növeli a biztonságot és a kényelmet a vízen.

Készülj a nyárra, tutira lesz idén is - Funwater 305cm felfújható SUP ócsóért 2

A csomag tartalma minden szükséges felszerelést és kiegészítőt magában foglal, hogy azonnal elkezdhesd vízi kalandjaidat. Tartalmaz egy felfújható álló evezős deszkát, egy állítható alumínium evezőt, egy utazótáskát, egy eltávolítható irányító lapátot, egy biztonsági hevedert, egy javítókészletet, egy többcélú szelep adaptert és egy szíjat. Ez a komplex csomagolás lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsd és tárold a deszkát, így bárhová magaddal viheted a vízi kalandokhoz.

A komplett csomagot cseh raktárból küldik, az ára a BGFeb058 kuponkóddal 54 100 forint, szállítás ingyenes, vámra, plusz áfára nem kell számítanod. Vásárlás itt:

 

Funwater 305cm felfújható SUP

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.