Válassza az Oldal lehetőséget

KTC H27V13 – munkához és játékhoz is kitűnő választás ez a monitor

KTC H27V13 – munkához és játékhoz is kitűnő választás ez a monitor

A KTC H27V13 27 colos, vagyis egész nagy, jó a képfrissítés és a színhűség is.

KTC H27V13 – munkához és játékhoz is kitűnő választás ez a monitor

A KTC H27V13 egy 27 hüvelykes monitor, amely kiváló képminőséget és sima játékélményt kínál. A monitor 1920 x 1080-as Full HD felbontással rendelkezik, ami éles és részletgazdag képeket biztosít. A 100 Hz-es frissítési frekvencia lehetővé teszi a simább képmozgást, ami különösen fontos a gyors tempójú játékoknál, ahol minden másodperc számít. Ez a magasabb frissítési frekvencia csökkenti a mozgás elmosódását és javítja a játékélményt.

A monitor VA panelje 4000:1-es kontrasztarányt és 106%-os sRGB színskálát kínál, ami gazdag és élénk színeket eredményez. Ez a széles színskála és a magas kontrasztarány biztosítja, hogy a játékok és a videók valósághűen jelenjenek meg a képernyőn. A HDR10 támogatás tovább növeli a képminőséget, még részletgazdagabbá és élénkebbé téve a képeket. A KTC H27V13 monitor Adaptive Sync technológiával is rendelkezik, amely szinkronizálja a monitor frissítési frekvenciáját a GPU-val, így minimalizálva a képernyőszakadást és a laggolást. Ez a technológia különösen hasznos a gyors tempójú játékoknál, ahol a sima képmozgás elengedhetetlen.

KTC H27V13 27-inch Gaming Monitor 100Hz 1920 x 1080 10 Bit 106% sRGB AdaptiveSync VESA Wall Mount Tilt Adjustment

A monitor ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a dőlésszög állítását -5° és 15° között, így minden felhasználó megtalálhatja a számára legkényelmesebb nézőpontot. A 100mm x 100mm-es VESA falitartó kompatibilitás lehetővé teszi a monitor falra szerelését, így még több helyet takaríthat meg az asztalon. A KTC H27V13 továbbá kíméli a szemet is, hiszen a különleges villogásmentes technológiája csökkenti a kék fény kibocsátását, így minimalizálva a szemfáradtságot hosszabb játék vagy munka során. A széles, keret nélküli kijelző pedig még szélesebb látóteret és kényelmesebb nézési élményt biztosít.

KTC H27V13 27-inch Gaming Monitor 100Hz 1920 x 1080 10 Bit 106% sRGB AdaptiveSync VESA Wall Mount Tilt Adjustment

Hamarosan teszt is lesz erről a monitorról. Ma bontottam ki és üzemeltem be második kijelzőnek. A friss élmények pedig jók. A színek jók, a kép éles, de abszolút profi grafikai munkához kevés. Otthoni képszerkesztésre, videovágásra kiváló. Kicsit hiányzik a magasság állíthatósága, de szerencsére a konzol magassága pont jó. Bemenetből nincs sok, emiatt inkább tartom irodai monitornak, még ha Adaptive Sync technológiával is rendelkezik. Az ára szerintem jó, hiszen EU raktárból a KTCFUN27 kuponkóddal 40 ezer forintért elhozhatod az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

KTC H27V13 27 colos monitor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.