Válassza az Oldal lehetőséget

20 literes VEVOR alkohol desztilláló a hazai ár feléért

20 literes VEVOR alkohol desztilláló a hazai ár feléért

Vagy nevezzük egyszerűen a nevén. Pálinkafőző.

20 literes VEVOR alkohol desztilláló a hazai ár feléért

A VEVOR Moonshine Still Distiller egy kiváló minőségű, 20 liter kapacitású otthoni párlókészlet, amely ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztalt pálinkafőzők számára. A készlet rozsdamentes acélból és rézből készült, ami garantálja a tartósságot és a tisztaságot a lepárlás során. A készletben található hűtőrendszer gyorsan és hatékonyan hűti le az alkoholt, köszönhetően a rézcső gyors hővezető képességének és a mellékelt keringetőpumpának. A beépített hőmérő, amely Celsius és Fahrenheit skálán is mutatja a hőmérsékletet, lehetővé teszi a párlás folyamatának követését.

20 literes VEVOR alkohol desztilláló a hazai ár feléért 1

A készlet kialakítása egyszerű. A beépített hőmérő segítségével valós időben követhetjük a párlás hőmérsékletét, így a folyamat során könnyen ellenőrizhetjük és szabályozhatjuk azt. A készletben található thumper keg (dob) lehetővé teszi különféle fűszerek és gyógynövények hozzáadását az alkoholhoz, így saját ízlésünknek megfelelően szabályozhatjuk az ital ízét. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot a lepárláshoz, beleértve a hőmérőt, a keringtető vízpumpát és egy egyirányú levegőelvezető szelepet is.

20 literes VEVOR alkohol desztilláló a hazai ár feléért 2

A VEVOR Moonshine Still Distiller készlet sokoldalúan használható. Nem csak whisky, bor vagy brandy készítésére alkalmas, hanem rum, tequila, vodka és egyéb szeszes italok, például pálinka előállítására is. A készlet vastag alja lehetővé teszi különböző fűtési módszerek használatát, mint például gáz-, fa- vagy elektromos kerámia fűtőelemek. Ezen kívül a készlet minden része élelmiszer-biztonsági anyagokból készült, így garantáltan biztonságos és egészséges az italok előállítása.

A csomagot most nagyon olcsón, konkrétan a hazai ár feléért tudjuk megvásárolni EU raktárból. A HOCHU kuponkóddal ez az ár ~37 700 forint itt:

 

VEVOR Moonshine Still Distiller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.