Válassza az Oldal lehetőséget

Pinlo Mixing Machine – amivel mindent összeturmixolhatsz

Pinlo Mixing Machine – amivel mindent összeturmixolhatsz

Pinlo Mixing Machine akár jeges italok készítéséhez is használható.

Pinlo Mixing Machine – amivel mindent összeturmixolhatsz

A Pinlo turmixgép egy kiváló teljesítményű konyhai eszköz, amely magas sebességű falbontó és jégzúzó képességekkel rendelkezik, így ideális választás minden modern konyhába. A 450 ml-es űrtartalmú, fehér színű keverőt egy 500W teljesítményű, tiszta réz motor hajtja, amely akár 30 000 fordulat/perc sebességgel is képes működni. A hat pengés késrendszerrel felszerelt készülék tökéletesen alkalmas gyümölcslevek készítésére, hús darálására, ételek aprítására és jég zúzására is, mindezt anélkül, hogy víz hozzáadására lenne szükség.

Pinlo Mixing Machine High Speed Wall Breaking Ice Mincing Meat Food Grinding Machine

A gép kialakítása olyan innovatív jellemzőkkel büszkélkedik, amelyek megkönnyítik a felhasználó életét. A biztonságos nyomógombos indítás, a vastagított spirális vágófej és a magas sebességű falbontó technológia garantálja, hogy minden alapanyag gyorsan és hatékonyan legyen feldolgozva. Egy másodperc alatt készíthetünk friss gyümölcslevet, és mindössze öt másodperc szükséges a jég zúzásához.

Pinlo Mixing Machine High Speed Wall Breaking Ice Mincing Meat Food Grinding Machine

A Pinlo turmixgéppel a konyhai előkészületek egyszerűvé és élvezetessé válnak. A készülék kompakt méretei (átmérője 108 mm, magassága 350 mm) és a körülbelül 1450 gramm súlya lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen bármely konyhában, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Akár friss gyümölcslevekről, akár finom smoothie-król van szó, vagy csak gyorsan szeretnél jeget törni a nyári italokhoz, a Pinlo keverőgép minden igényt kielégít. Az 500W teljesítmény és a 30 000 fordulat/perces sebesség biztosítja, hogy minden alapanyag tökéletesen fel legyen dolgozva, így a végeredmény mindig krémes és sima lesz.

A gépet kínai raktárból küldik, ára a BGPL18FEB07 kuponkóddal 26 000 forint helyett 21 600 forint itt:

 

Pinlo turmixgép

 

A Csomag Tartalma

  • 1 db Pinlo keverőgép
  • 1 db használati útmutató

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.