Válassza az Oldal lehetőséget

Ha eddig kihagytad, közel féláron az 5 literes Air Fryer – Ultenic K10-E

Ilyen olcsón tán még sosem kaptunk 5 literes Air Fryert – Ultenic K10-E

Az Ultenic K10-E kicsivel 24 ezer forint feletti áron vihető!

Ilyen olcsón tán még sosem kaptunk 5 literes Air Fryert – Ultenic K10-E

 


Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Az Ultenic K10-E légkeverős fritu egy forradalmi konyhai eszköz, amely lehetővé teszi az egészségesebb, gyorsabb és ropogósabb ételkészítést. A Dual-Air technológia révén akár négyszer gyorsabban készíthető el az étel, mint egy hagyományos sütőben, miközben az olajtartalom akár 90%-kal is csökken, így bűntudat nélkül élvezhetjük az ízletes ételeket, miközben több tápanyagot is megőriz bennük.

Ha eddig kihagytad, közel féláron az 5 literes Air Fryer - Ultenic K10-E 1

A sütő 11 előre beállított, séf által inspirált recepttel rendelkezik, így könnyedén és intelligensen készíthetünk különböző ételeket, például sült krumplit, csirkét vagy steaket. Csak válasszuk ki az ételtípust, és nyomjuk meg a gombot! Az 5,3 literes, azaz a gyakorlatban 5 literes kapacitás elegendő akár 5 fő részére is, és egy egész csirke is elfér a kosárban. Az ergonomikus érintőképernyős vezérlőpult teljes képet nyújt a főzési folyamatról, így könnyen és kényelmesen használható.

Ha eddig kihagytad, közel féláron az 5 literes Air Fryer - Ultenic K10-E 2

A sütő kosara és tálca mosogatógépben mosható, PFOA-mentes és BPA-mentes anyagból készült, így a takarítás is gyors és egyszerű. A sütő 220 V feszültségen és 1500 W teljesítményen működik, a hőmérsékleti tartomány 75-205 °C, az időtartomány pedig 1-60 perc között állítható. A zajszint 55 dB alatt van, a sütő súlya 5,7 kg, méretei pedig 27,1 x 27,1 x 30,6 cm.

A csomag tartalmazza az Ultenic K10-E légkeveréses sütőt és a használati utasítást. Fontos megjegyezni, hogy a K10-E doboza és kézikönyve megegyezik a K10 modellel, de az aktuális termék a nem az okos K10 modell.

A sütőt most cseh raktárból tudjuk megrendelni, ára egészen alacsony lett most, hiszen a BG509aa5 kuponkóddal 24 500 forintért hozhatjuk el innen:

 

Ultenic K10-E légkeverős fritu

A sütőről írt tesztem itt olvasható: A LEGÉSZSZERŰBB VÁLASZTÁS – ULTENIC K10-E OLAJMENTES FRITU TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.