Válassza az Oldal lehetőséget

Bakeey 12-in-1 Type-C Docking Station – mindent egybefűz

Bakeey 12-in-1 Type-C Docking Station – mindent egybefűz

Kábelek, USB meghajtók, memóriakártyák, semmi sem akadály a Bakeey dokkolónak.

Bakeey 12-in-1 Type-C Docking Station – mindent egybefűz

A Bakeey 12-in-1 Type-C Dokkoló egy sokoldalú, kompakt kiegészítő, amely kiterjeszti egy laptop vagy más kompatibilis eszköz csatlakozási lehetőségeit. Ez az állomás két 4K HDMI kijelzőportot, egy 1080P VGA portot, egy 87 W-os USB-C PD3.0 tápellátást, egy USB-C adatátviteli portot, egy RJ45 hálózati portot, egy 3.5 mm-es audio jack csatlakozót, három USB3.0 portot, valamint SD és TF kártyaolvasókat kínál.

Bakeey 12-in-1 Type-C Docking Station - mindent egybefűz 1

Ez a dokkoló állomás a modern laptopok és egyéb eszközök széles skálájával kompatibilis. Támogatja a Thunderbolt 3.0 vagy DP Alt Mode-ot használó laptopokat, beleértve a MacBook Air és Pro modelleket, a Huawei MateBook sorozatot, Xiaomi Mi Air és Pro laptopokat, Asus, Lenovo, HP, Dell és Google ChromeBook modelleket, valamint a Microsoft Surface Book 2-t. Emellett kompatibilis bizonyos Type-C táblagépekkel, mint például az iPad Pro és Samsung Galaxy Tab sorozat, valamint DP Alt Mode-ot támogató okostelefonokkal, mint a Samsung Galaxy, Huawei Mate és P sorozat, OnePlus, OPPO, és Microsoft Lumia modellek.

Bakeey 12-in-1 Type-C Docking Station - mindent egybefűz 2

A 12 az 1-ben multiport dizájn lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több eszközt csatlakoztassanak. Az 5 Gbps-os adatátviteli sebesség gyors és hatékony adatmozgatást tesz lehetővé. Az SD és TF kártyaolvasók egyidejű használata extra rugalmasságot biztosít. A dokkoló állomás kompakt és hordozható, így könnyedén magaddal viheted a notebookod táskájában. Az állomás ezüst színben és alumínium ötvözetből készült, ami elegáns megjelenést és tartósságot biztosít. Méretei 30 x 10 x 4 cm, így könnyen elfér a munkaasztalon vagy táskában.

A dokkoló ára szerintem elég kedvező a tudásához képest, hiszen a BGDB091 kuponkóddal ~ 11 000 forintot kell érte fizetnünk itt:

 

Bakeey 12-in-1 Type-C Dokkoló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.