Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-UP1 – már csak 2400 forint

BlitzWolf BW-UP1 – frankó pendrive 2800 forintért

Ok, ennyi pénzért nem kapunk terabájtokat, de a BlitzWolf BW-UP1 így is sokaknak jó lehet!

BlitzWolf BW-UP1 – frankó pendrive 2800 forintért

A BlitzWolf BW-UP1 USB 3.0 Flash Drive egy rendkívül kompakt és hatékony eszköz, amely ideális választás lehet mindennapi adattárolási és -átviteli igényekhez. A pendrive ezüst színű, és prémium alumínium ötvözetből készült házban található, amely nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz neki, de tartósságot is biztosít. A készülék méretei 55 mm x 17 mm x 9 mm, és mindössze 12 grammot nyom, így könnyen elfér a zsebben vagy a táskában.

BlitzWolf BW-UP1 - már csak 2400 forint 1

Az eszköz 32 GB tárhellyel rendelkezik, amely elegendő lehet zenék, képek, videók és egyéb fájlok tárolására. Az USB 3.0 interfésznek köszönhetően a pendrive rendkívül gyors adatátvitelt tesz lehetővé: az olvasási sebesség 50-70 MB/s, míg az írási sebesség 15-20 MB/s között mozog. A maximális működési feszültség 5V, a maximális működési áram pedig 200 mA.

BlitzWolf BW-UP1 - már csak 2400 forint 2

Az eszköz egy piros indikátor fénnyel is rendelkezik, amely a működés állapotát jelzi. A 360 fokban forgatható fedélnek köszönhetően könnyen és kényelmesen csatlakoztatható a számítógéphez vagy más eszközökhöz. Az OTG funkcióval is fel van szerelve, így egy OTG adapter segítségével közvetlenül is csatlakoztatható Android 4.0 vagy újabb rendszerű, OTG-támogatással rendelkező mobiltelefonokhoz. A BlitzWolf® BW-UP1 széleskörű kompatibilitást kínál, mivel használható Windows XP/7/8 és újabb, Mac OS X 10.5 és újabb, valamint Linux 2.4.x vagy újabb operációs rendszerekkel.

A 32 gigás verzió van raktáron, ezt a lengyel raktárból, a BGDB106 kuponkóddal ~2400 forintért adják itt:

 

BlitzWolf BW-UP1 pendrive

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.