Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató – a mai nap ajánlata

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató – a mai nap ajánlata

Lehet rám követ vetni, én szeretem a Blitzwolf termékeit, még nem kellett csalódnom.

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató - a mai nap ajánlata 1

Az értékelések, a neten fellelhető információk alapján a BW-FYE8 Bluetooth füles is elég jó darab. Ha a műszaki specifikációt böngésszük, akkor hamar feltűnik néhány érdekesség.

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató - a mai nap ajánlata 2

HOgy mást ne is mondjunk, a fülhallgató dupla driverrel rendelkezik. Ez magyarul azt jelenti, hogy nem egy hangkeltő dolgozik fülenként hanem kettő. Az adatok alpján ez nincs annyira megbolondítva, mint például a Xiaomi megoldásainál, hogy nem csak két drivert építenek, de ráadásul különbözőket. A Blitzwolf megoldásában két egyforma, grafén membrános hangsugárzó szólaltaja meg a hangokat.

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató - a mai nap ajánlata 3

BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató a megszokott sémát követi akkumulátorok terén. Magukban, a fülbe dugható részekben kisebb, 40-40-. míg a dokkolóban nagyobb, 500 mAh kapacitású energiatároló került. A lemerült füleseket a dobozzal 4-5 alkalommal lehet újra teljesen feltölteni, mielőtt konnektort kéne keresnünk.

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató - a mai nap ajánlata 4

A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó fülhallgató elég takarékosan bánik az energiával. A gyári adatok szerint 2 órás töltés után, csak a fülesek akkumulátorát használva 5- míg a tároló dobozzal történő újratöltést hozzáadva nagyjából 18 órán át hallgathatunk zenét. A BW-FYE8 Bluetooth füles rengeteg telefonnal kompatibilis, nem is a Bluetooth miatt, mert az természetes, hanem a támogatott formátumok okán. Ezek a különböző gyártók, mint például az Apple vagy a Samsung a lehető legjobb minőséget produkálják.

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató - a mai nap ajánlata 5

A Blitzwolf BW-FYE8 Bluetooth fülhallgatóhoz a mai napra kaptunk kupont is, így a BGFBFye8 kuponkóddal 41,19 helyett 35,99 dollárért vásárolhatjuk meg itt:

 

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.