Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató – a mai nap ajánlata

Lehet rám követ vetni, én szeretem a Blitzwolf termékeit, még nem kellett csalódnom.

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató – a mai nap ajánlata

Az értékelések, a neten fellelhető információk alapján a BW-FYE8 Bluetooth füles is elég jó darab. Ha a műszaki specifikációt böngésszük, akkor hamar feltűnik néhány érdekesség.

HOgy mást ne is mondjunk, a fülhallgató dupla driverrel rendelkezik. Ez magyarul azt jelenti, hogy nem egy hangkeltő dolgozik fülenként hanem kettő. Az adatok alpján ez nincs annyira megbolondítva, mint például a Xiaomi megoldásainál, hogy nem csak két drivert építenek, de ráadásul különbözőket. A Blitzwolf megoldásában két egyforma, grafén membrános hangsugárzó szólaltaja meg a hangokat.

BW-FYE8 Bluetooth fülhallgató a megszokott sémát követi akkumulátorok terén. Magukban, a fülbe dugható részekben kisebb, 40-40-. míg a dokkolóban nagyobb, 500 mAh kapacitású energiatároló került. A lemerült füleseket a dobozzal 4-5 alkalommal lehet újra teljesen feltölteni, mielőtt konnektort kéne keresnünk.

A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó fülhallgató elég takarékosan bánik az energiával. A gyári adatok szerint 2 órás töltés után, csak a fülesek akkumulátorát használva 5- míg a tároló dobozzal történő újratöltést hozzáadva nagyjából 18 órán át hallgathatunk zenét. A BW-FYE8 Bluetooth füles rengeteg telefonnal kompatibilis, nem is a Bluetooth miatt, mert az természetes, hanem a támogatott formátumok okán. Ezek a különböző gyártók, mint például az Apple vagy a Samsung a lehető legjobb minőséget produkálják.

A Blitzwolf BW-FYE8 Bluetooth fülhallgatóhoz a mai napra kaptunk kupont is, így a BGFBFye8 kuponkóddal 41,19 helyett 35,99 dollárért vásárolhatjuk meg itt:

 

BlitzWolf BW-FYE8 fülhallgató

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Kuponok

Womier K98 Wired Hotswap RGB Mechanical Keyboard 96% Layout Gateron Mechanical Switch Pudding Acrylic for Mac Windows Gamer

BG23f9f0

Womier 21 key K21 Pad Mechanical Keyboard 20% Numpad PCB CASE Hot Swappable Switch Support Lighting Effects With RGB Switch Led

BGa6633c

2Pcs HABOTEST HT681 Thermometer Hygrometer Weather Station Mini Thermometer Living Room LCD Digital Temperature Humidity Meter

BG41e1fd