Válassza az Oldal lehetőséget

BLITZWILL BW-PLT1 – csillagos égbolt a lakásodba 12 ezer forintért

BLITZWILL BW-PLT1 – csillagos égbolt a lakásodba 12 ezer forintért

BLITZWILL BW-PLT1 egy star projektor, vagyis az eget vetíti a plafonra.

A BLITZWILL BW-PLT1 Smart Star Projector egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a csillagos éjszakát a plafonodra vetítsd. A frissített verzió 2022 decemberében jelent meg, és olyan új funkciókkal rendelkezik, mint a zenei ritmus funkció és több jelenetmód. A projektor mutatós kialakítású burkolatot kapott. Forgatható csillagos eget és színes köd fényhatást produkál, amely több ezer csillagot vagy ködös csillagfényshow-t hoz létre.

A készülék 16 előre beállított jelenetmódot és testre szabható jeleneteket kínál, amelyek lehetővé teszik a fény játék  sebességének és a villanások módjának beállítását, például statikus, lélegzetvétel stb. A kivetítő támogatja az időzítést és a visszaszámlálást, és lehetővé teszi, hogy testre szabd a fényhatásokat, az új verzió hat előre beállított üzemmóddal többet tartalmaz, mint az előző.

A frissített verzió másik újdonsága, hogy a kivetítőt zenével is szinkronizálhatod. Bekapcsolhatod a zenei üzemmódot, és a fények a zene ritmusára változnak, ha a hangerő eléri a 60 decibelt. A Smart APP Control funkció lehetővé teszi, hogy az alkalmazáson keresztül könnyedén beállíthahasd a fényerőt, a csillag forgási sebességének változását, a színváltozásokat és a köd kontrasztját. A készüléket hangoddal is vezérelheted az olyan Smart Home Hubok segítségével, mint az Amazon Echo vagy a Google Home.

Ami a műszaki specifikációkat illeti, a BLITZWILL® BW-PLT1 Smart Star Projector Upgraded Version DC5V/1A bemenettel, 515-520nm hullámhosszal és RGB LED színnel rendelkezik. A készülék Nebula LED projektor effektust használ, és 2,4 GHz-es Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n-en keresztül csatlakozik. A Smart Life alkalmazás vezérli a készüléket, és hangtámogatással rendelkezik az Amazon Echo vagy a Google Home segítségével. A projektor -10~40 ℃ közötti hőmérsékleten képes működni, méretei pedig 151x78x151 mm.

A projektor ára a BGXIFD475 kuponkóddal 12 000 forint, a szállítás cseh raktárból történik ide kattintva:

BLITZWILL BW-PLT1 csillag projektor

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.