Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-ANC6 – olcsó zajszűrős füles érkezett

BlitzWolf BW-ANC6 – olcsó zajszűrős füles érkezett

Ha nem is jóval, de a konkurencia ára alatt kapjuk meg.

BlitzWolf BW-ANC6 – olcsó zajszűrős füles érkezett

Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor azt kell mondanom, hogy semmi extrát nem kapunk, legalábbis semmi olyat, amire felkaphatnánk a fejünket. A BlitzWolf BW-ANC6 egyszerűen csak egy jó fülhallgató alacsony áron, és szerencsére a tudás is rendben van.

BlitzWolf BW-ANC6 - olcsó zajszűrős füles érkezett 1

A megszokott dolgokat kapjuk, olyanokat, ami ettől a kategóriától, bár ennél kicsit magasabb áron elvárható már. Aktív zajcsökkentés, amivel nem csak teljesen kizárhatjuk, hanem, ha úgy akarjuk (például az utcán közlekedve), a transparency mód segítségével be is engedhetjük a külvilág zajait. Ehhez természetesen kapunk plusz mikrofont a beszélgetésre szánt mikrofon mellé. A meghajtó membránja 10 milliméteres, maga a füles a hallójáratba illeszkedő forma.

BlitzWolf BW-ANC6 - olcsó zajszűrős füles érkezett 2

A vezeték nélküli kapcsolatot Bluetooth 5.2-es csatolón keresztül élvezhetjük, aminél mindig érdemes kiemelni az alacsony késleltetést és az alacsony fogyasztást. Ha már szóba került a késleltetés, akkor említeni kell még a game módot, ami ultra alacsony késleltetést tesz lehetővé a játékok közben.

BlitzWolf BW-ANC6 - olcsó zajszűrős füles érkezett 3

A fülhallgató természetesen rendelkezik töltő/dokkoló dobozzal is, ezt használva a zenehallgatási idő 18 órára tornázható fel (kikapcsolt zajszűrés esezén). A dokkoló amúgy a renderelt képeken jól néz ki, mutatós kijelző van rajta. Végezetül az ár. A BGf7aba0 kuponkóddal kínai raktárból tudjuk megrendelni, ahonnan elég magas a szállítás költsége, igaz, ebben a költségben a Tariff Insurance, vagyis a vám elleni biztostás is benne van. Mindent egybevetve, szállítással együtt a Blitzwolf fülhallgatója 15 ezer forintba kerül az alábbi linkre kattintva:

BlitzWolf BW-ANC6 fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.