Válassza az Oldal lehetőséget

ENJOYWOOD CEL-E10 – a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó?

ENJOYWOOD CEL-E10 – a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó?

Na, de most tényleg, ennyiért más gyártó csak 5 wattot tud adni!

ENJOYWOOD CEL-E10 – a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó?

Az a nagy helyzet ugyanis, hogy a 10 wattos KIMENŐ teljesítménnyel rendelkező otthoni lézer gravírozók/vágók ma majdnem a csúcsot jelentik. Ezekben ugyanis a fejen belül már nem egy- hanem két lézer dolgozik, amiknek a fényét egy prizma gyűjti össze egy sugárba.

ENJOYWOOD CEL-E10 - a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó? 1

Az igazi csúcs ugyanakkor a 20 wattos cucc, azokban már 4 lézer van, és az áruk félmilla felett indul. Igaz, azt mondják, hogy a teljesítményük már vetekszik a kisebb CO2 gépekével, és már vékonyabb fém lapokat is át tud vágni. Na ez az igazi bugi!

ENJOYWOOD CEL-E10 - a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó? 2

Az ENJOYWOOD CEL-E10 ugyanakkor “csak” 10 wattos, és hát azok  a gépek sem filléres tételek, amik 10 wattot tudnak. Át tudsz vele vágni például 8 milliméteres rétegeltlemezt, 2 centis fenyődszkát vagy 3 centis akrilt, de tudsz gravírozni acéllemezre vagy akár kőre is. Szóval ezek a 10 wattos motyók sem tekinthetők már játéknak, persze az ipari CO2 gépekhez képest azok.

ENJOYWOOD CEL-E10 - a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó? 3

Mint talán érezhető eléggé szeretem a lézergravírozókat, vágókat, figyelemmel kísérem a fejlődésüket, vagyis, mondhatni képben vagyok velük kapcsolatban. Pont emiatt esett le az állam, amikor megáttam a Banggoodon a ENJOYWOOD CEL-E10 akcióját, mert ebben egy nagyméretű, 40 x 41 centis munkaterülettel rendelkező, 10 wattos kimeneti teljesítménnyel dolgozó gépet annyiért adnak, mint egy sima 5 wattosat. Vagy annyiért se, ha nevesebb gyártók termékeit nézzük.

ENJOYWOOD CEL-E10 - a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó? 4

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy-két képességben lamarad a masina a piacvezetők mögött, például a kocsi sebessége maximum 11 000 milliméter lehet percenként, de az igazság az, hogy a saját gépeimen sem állítottam 8000 milliméternél nagyobbra soha a sebességet, még akkor sem, amikor kartonpapírra gravíroztam. Szóval, ilyen szempontból majdnem mindegy, hogy a maximum 11 000 vagy 20 000 milliméter percenként.

ENJOYWOOD CEL-E10 - a legolcsóbb 10 wattos lézergravírozó? 5

Összességében tehát ez egy bazi jó akció. Ahhoz, hogy igénybe tudd venni a következőket kell tenned:

  • Meglátogatod ezt az oldal: ENJOYWOOD CEL-E10 bevezető akció
  • A Coupon résznél rákattintasz a GET (magyar felületen KAP) gombra, ezzel igényelsz egy kupont
  • Megnyitod a gravírozó oldalát: ENJOYWOOD CEL-E10
  • Megnyomod a Buy Now (vásárolj most) gombot
  • A megnyíló oldalon (kosár) a jobb felső részen lévő Coupons (Kedvezmények) résznél a kuponok legördülőből kiválasztod az előbb a GET gombbal igényelt 20 százalék kedvezményt
  • Fizetsz

Nos, ennyi kell ahhoz, hogy az amúgy sem drága gépet plusz 20 százalék kedvezménnyel tudd megvásárolni! Ennyi kis mókát megér a dolog, mert frankó géphez jutsz nagyon olcsón! Az akció amúgy szeptember 30-ig vagy az akciós készlet erejéig tart. Vásárlás a cseh raktárból az alábbi linken keresztül:

ENJOYWOOD CEL-E10

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.