Válassza az Oldal lehetőséget

Creality Ender 3 3D nyomtató – gombokért adják a nagy klasszikust

Creality Ender 3 3D nyomtató – gombokért adják a nagy klasszikust

Évek óta Creality Ender 3-mat nyúzok, elpusztíthatatlan.

Creality Ender 3 3D nyomtató – gombokért adják a nagy klasszikust

A Creality Ender 3 egy 3D nyomtató, amely tökéletes választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb felhasználók számára. A nyomtató kitűnő ár-érték aránnyal rendelkezik, és számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek még a magasabb árkategóriás modellekkel is versenybe szállnak. A nyomtatási mérete 220 x 220 x 250 mm, ami elegendő teret biztosít különféle projektekhez. A nyomtató rendkívül pontos, a nyomtatási pontossága ±0,1 mm.

Creality Ender 3 3D nyomtató - gombokért adják a nagy klasszikust 1

Az MK-10 extruder rendszer csökkenti az eltömődés és a rossz anyagkinyomás kockázatát. A fűtött ágy mindössze 5 perc alatt eléri a 110°C-ot, ami gyors munkavégzést tesz lehetővé. A nyomtató tápellátása biztonságosan védett, és van benne folytatás funkció is, amely lehetővé teszi a nyomtatás folytatását áramkimaradás vagy kapcsolatbontás után.

Creality Ender 3 3D nyomtató - gombokért adják a nagy klasszikust 2

A nyomtató működési módja lehet online vagy SD kártyáról offline. Támogatott filament típusok: 1,75 mm-es PLA, ABS, TPU stb. A maximális sebessége 180 mm/s, és a rétegvastagság 0,1-0,4 mm között állítható. A fúvóka átmérője 0,4 mm, és képes kezelni STL, OBJ, G-Code fájlformátumokat is.

Creality Ender 3 3D nyomtató - gombokért adják a nagy klasszikust 3

A nyomtató méretei 44 x 41 x 46,5 cm, a csomag méretei 51 x 40 x 19 cm, és a csomag súlya 8 kg. A csomag tartalmazza a Creality Ender 3 3D nyomtatót és 5 méter filamentet is. Az áramellátás AC 100-265V 50-60Hz bemenetről és DC 24V 15A 360W kimenetről működik. A maximális fúvóka hőmérséklete 255°C, a maximális ágy hőmérséklete pedig 110°C.

Creality Ender 3 3D nyomtató - gombokért adják a nagy klasszikust 4

Ez a modell az első teljesen nyílt forráskódú termék a kínai 3D nyomtatók között, és számos további előnyös funkcióval is rendelkezik, például V-görgős kerekekkel a csendes és sima nyomtatási teljesítmény érdekében. Az egyszerűen kezelhető nagy anyákkal a nyomtatási platform könnyen szintezhető.

Creality Ender 3 3D nyomtató - gombokért adják a nagy klasszikust 5

Az Ender 3 nem mai gép már, de rengeteg kiegészítő kapható hozzá, amivel igény szerint fel lehet turbózni. Nagyon komoly felhasználói bázis áll mögötte, rengeteg információ található a gépről a neten, elérhetők olyan kiegészítők is, amiket magadnak ki tudsz majd nyomtatni. Az Ender 3 egy remek alapgép kezdők részére, de a stabil és mindent kibíró váz, motorok, és egyéb alkatrészek a haladó felhasználók részére is remek alapot nyújtanak egy komolyabb átépítés esetén.

Az Ender 3-mat most német raktárból szállítják, ára baráti, hiszen 53 000 forintért megrendelhetjük itt:

 

Creality Ender 3 3D nyomtató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.