Válassza az Oldal lehetőséget

Használható 3D nyomtató 50 ezer forint alatt – Anycubic Kobra Neo

Anycubic Kobra Neo – rendkívül olcsó, mégis teljes értékű 3D nyomtató

Anycubic Kobra Neo akár komolyabb feladatokhoz is jó lehet.

Anycubic Kobra Neo – rendkívül olcsó, mégis teljes értékű 3D nyomtató

Az Anycubic Kobra Neo 3D Nyomtató egy új eszköz, amely a 3D nyomtatás világát hozza el otthonodba vagy műhelyedbe. A LeviQ One touch automatikus szintező rendszerrel felszerelve, a nyomtatás egyszerű és precíz.

Az Anycubic LeviQ automatikus szintező rendszer 25 pontos intelligens és pontos kalibrációt kínál, valamint hardver algoritmust az ágy egyenetlenségének automatikus kompenzálására. Az integrált extruder a fejben található, így könnyebb a filament cseréje, alacsonyabb a hibaráta, és hatékonyabban és pontosabban adagolja a filamentet. A nyomtatási platform mágneses rugós acélból készült, amely kopásálló, kevésbé törékeny és hajlítható. A kész miniatúrák gyorsan eltávolíthatók a platform enyhe hajlításával.

Használható 3D nyomtató 50 ezer forint alatt - Anycubic Kobra Neo 1

A moduláris kialakítás lehetővé teszi a nyomtató 10 perc alatti összeállítását, így a Kobra Neo ideális választás az FDM 3D nyomtatáshoz kezdőknek. A Kobra Neo tipikus sebességgel nyomtat 60 mm/s, de akár elérheti a 100 mm/s sebességet anélkül, hogy a minőségből alább kéne adnod. A Kobra Neo az átlag nyomtatóknál 34,4 %-kal nagyobb nyomtatási térfogatot kínál, 12,1 literes térfogattal és 220 x 220 x 250 mm-es nyomtatási mérettel, ami egy standard méretű 5-ös futball labda méretének felel meg.

Használható 3D nyomtató 50 ezer forint alatt - Anycubic Kobra Neo 2

A standard áramkimaradás-érzékelő és az opcionális filament kifutás-érzékelő csökkenti a filament pazarlást és időt takarít meg a nyomtatási hiba elkerülésével.Az XY tengely gombjai könnyűvé teszik a szíj feszességének beállítását. A gép 7,4 kg súlyú, 490 x 445 x 443 mm-es méretekkel (HWD). A nyomtatási méretek 250 x 220 x 220 mm (HWD), a fúvóka hőmérséklete legfeljebb 260 ℃, az ágy hőmérséklete legfeljebb 110 ℃. Az átlagos nyomtatási sebesség legfeljebb 100 mm/s (max.) és 60 mm/s (tipikus).

Használható 3D nyomtató 50 ezer forint alatt - Anycubic Kobra Neo 3

Az Anycubic Kobra Neo 3D Nyomtató a legújabb technológiát és innovációt kínálja a 3D nyomtatás területén, és ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztalt felhasználók számára. Az egyszerű használat, a gyors beállítás és a kiváló minőségű nyomtatás együttesen teszi ezt a nyomtatót nélkülözhetetlenné minden 3D nyomtatási projekt számára.

A gépet a 89UUOC1FKC kuponkóddal ~42 000 forintért tudjuk lengyel raktárból megvásárolni ide kattintva:

 

Anycubic Kobra Neo 3D Nyomtató

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.