Válassza az Oldal lehetőséget

K3 Elektromos Kerékpár – 26 colos bringa 220 ezer forint alatt

K3 Elektromos Kerékpár – 26 colos bringa 220 ezer forint alatt

Biztos van ennél menőbb, de ennyi pénzért így is jó kis ajándék lehet.

K3 Elektromos Kerékpár – 26 colos bringa 220 ezer forint alatt

A K3 Elektromos Kerékpár egy hatékony városi közlekedési eszköz, amely kiválóan alkalmazkodik a mindennapi élet kihívásaihoz. A kerékpár 26*1,95 colos abroncsai ideálisak a városi utakon való közlekedésre, biztosítva a kényelmes utazást. A kerékpár hátul elhelyezett 350 W-os motorja lehetővé teszi, hogy akár 32 km/h sebességgel is haladhass, ami tökéletes a városi közlekedéshez.

K3 Electric Bike, 26*1.95 inch Tire 350W Motor 36V 10.4Ah Battery 32km/h Max Speed 120kg Load Disc Brake - Blue

A kerékpár egy 36 V 10.4 Ah kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely hosszabb távolságok megtételét teszi lehetővé egyetlen töltéssel. A kerékpár három különböző üzemmódban használható: hagyományos kerékpárként, elektromos segítséggel, vagy teljesen elektromos módban, így a felhasználók a saját igényeiknek megfelelően választhatják ki a legmegfelelőbb módot.

K3 Electric Bike, 26*1.95 inch Tire 350W Motor 36V 10.4Ah Battery 32km/h Max Speed 120kg Load Disc Brake - Blue

A bringa 42 V 2 A töltővel rendelkezik, amely 5-6 óra alatt teljesen feltölti az akkumulátort. A maximális terhelhetősége 120 kg, ami biztosítja, hogy a legtöbb felhasználó számára megfelelő legyen. A kerékpár súlya 21 kg, míg a csomagolás súlya 30 kg, a csomag méretei pedig 138 x 25 x 66 cm. A csomag tartalmaz egy elektromos kerékpárt, egy töltőt és egy felhasználói kézikönyvet, amely segít a kerékpár összeszerelésében és használatában. Az elektromos kerékpár kék színben kapható, ami elegáns és modern megjelenést kölcsönöz neki.

Összességében a K3 Elektromos Kerékpár egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, kényelmes és hatékony közlekedési eszközt keresnek a városi környezetben. Az elektromos meghajtású kerékpár lehetővé teszi a gyors és energiatakarékos közlekedést, miközben csökkenti a környezeti lábnyomot. A választást nagyban segíti az ár, hiszen ezt a bringát a NNNK311 kuponkóddal EU raktárból tudjuk megrendelni, az ára pedig 219 ezer forint itt:

 

K3 26 colos Elektromos Kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.