Válassza az Oldal lehetőséget

PVY S2 – összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért

PVY S2 – összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért

PVY S2 nem csak az árában, a tömegében is egy rollert idéz.

PVY S2 – összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért

Az elektromos kerékpárok és a rollerek használhatósága esetén mindig felmerül a súly kérdése. Vagyis az, hogy a rollert könnyebb szállítani, könnyebb emelgetni. Így aztán hiába a kerékpár esetén a nagyobb kényelem, sokan mégis a rollert választják. Nos, a PVY S2 abszolút konkurense lehet a rollerezésnek, hiszen könnyű  is, kényelmes is, olcsó is.

PVY S2 - összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért 1

A PVY S2 Elektromos Kerékpár leginkább városi közlekedésre alkalmas eszköz, amely kényelmet és hatékonyságot nyújt a felhasználóinak. A kerékpár 16*2.125 colos pneumatikus abroncsai biztosítják a stabil és kényelmes utazást a városi utakon. A kerékpár acél vázzal és villával rendelkezik. A bicikli 350 W-os, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely akár 25 km/h maximális sebességet is képes elérni. A 36 V 7.8Ah lítium-ion akkumulátor a gyári adat szerint, akár 60 km-es hatótávolságot tesz lehetővé egyetlen töltéssel. A kerékpár háromfokozatú rásegítés erősséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt segítségi szintet válassza a kényelmes utazáshoz.

PVY S2 - összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért 2

A kerékpár mechanikus tárcsafékekkel van felszerelve az első és hátsó kerekeken, amelyek biztosítják a biztonságos megállást minden körülmények között. A bringa LCD kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti a sebességet, a megtett távolságot és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A terhelhetőség 120 kg, a kerékpár tömege pedig mindössze 19 kg, ami könnyűvé teszi a szállítást és tárolást. A PVY S2 109 cm magas kormányával és 83-86 cm között állítható ülésmagasságával kényelmes utazást biztosít különböző testmagasságú felhasználók számára.

PVY S2 - összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért 3

Az apróság IPX5 vízállósági besorolással rendelkezik, ami lehetővé teszi a használatát esős időben is. 3-4 óra alatt teljesen feltölthető a mellékelt töltővel. A kerékpár fekete színben kapható, ami elegáns és modern megjelenést kölcsönöz neki. Lényeges adat még, hogy az S2 EN 15195 CE tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami a gyártó oldaláról elérhető.

PVY S2 - összteleszkópos mini bringa egy közepes roller áráért 4

Végezetül az ár és az elérhetőség. Megrendelés esetén cseh raktárból szállítják hozzád, ára a BGd17e29 kuponkóddal pedig mindössze 190 ezer forint itt:

 

PVY S2 összteleszkópos mini bringa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.