Válassza az Oldal lehetőséget

85 ezerért dobják utánunk a 350 wattos iScooter i9 rollert

85 ezerért dobják utánunk a 350 wattos iScooter i9 rollert

Egy újabb Xiaomi klón Bluetooth-szal és 7,5 Ah-ás akkumulátorral.

85 ezerért dobják utánunk a 350 wattos iScooter i9 rollert

Az iScooter i9 egy összecsukható elektromos roller, amely ideális választás a városi közlekedéshez. A roller két különböző üzemmóddal rendelkezik: a kényelmi mód, amely 15 km/h-, és a sport mód, amellyel akár 25 km/h sebességet is képes elérni. A roller 350 W-os motorral van felszerelve, amely képes akár 20°-os emelkedőkön is haladni. A 7,5 Ah kapacitású akkumulátorral a roller akár 25 km-es hatótávolságot is képes megtenni egyetlen töltéssel (gyári adat szerint). A töltéshez 4-6 óra szükséges.

iScooter i9 Folding Electric Scooter 8.5 Inch Pneumatic Tire 350W Motor 7.5Ah Battery 25km/h Max Speed Black

Az iScooter i9 különösen könnyű, mindössze 12,5 kg tömegű, ami könnyűvé teszi a szállítását és tárolását. Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy a rollert könnyedén magával vihesd és tárold, például az autód csomagtartójában. A roller 8.5 colos pneumatikus abroncsokkal rendelkezik, amelyek kényelmes utazást biztosítanak, még rosszabb útviszonyok között is. Az IP54 vízállósági besorolás lehetővé teszi a roller használatát esős időben is. A roller kijelzője megjeleníti a sebességet, a megtett távolságot és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

iScooter i9 Folding Electric Scooter 8.5 Inch Pneumatic Tire 350W Motor 7.5Ah Battery 25km/h Max Speed Black

Az i9 ideális választás a városi ingázáshoz vagy rövid távolságú utazásokhoz, és remek ajándék lehet barátoknak és családtagoknak. Az iScooter i9 elektromos roller fekete színben kapható, ami elegáns és modern megjelenést kölcsönöz neki. Összességében az iScooter i9 elektromos roller egy kiváló választás azok számára, akik egy könnyen kezelhető, hatékony és környezetbarát közlekedési eszközt keresnek a városi környezetben. Az összecsukható kialakítás, a kiváló teljesítmény és a hosszú hatótávolság teszi ezt a rollert ideálissá a modern városi életstílushoz.

Ahogy a címben olvashatod, az ára barátságos, hiszen EU raktárból a OKXOVA kuponkóddal 85 500 forintért elhozhatod az alábbi linkre kattintva:

 

iScooter i9 roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.