Válassza az Oldal lehetőséget

ENGWE S6 500 wattos roller raktárürítéses áron

ENGWE S6 500 wattos roller raktárürítéses áron

Az ENGWE S6 végkiárusításban nagyon megérős áron kapható.

ENGWE S6 500 wattos roller raktárürítéses áron

Az ENGWE S6 elektromos roller modern és megbízható közlekedési eszköz, amely számos előnyt kínál a felhasználóknak. Ez a roller ideális választás mindennapi ingázáshoz, városi közlekedéshez, és akár szabadidős kirándulásokhoz is. Az alumínium ötvözetből készült váz tartós és könnyű, ami növeli a jármű élettartamát és megkönnyíti a kezelhetőségét. Az ENGWE S6 összecsukható kialakításával egyszerűen szállítható, akár autó csomagtartójában is, így bárhová könnyedén magaddal viheted.

Ez az off-road rollerek SUV-ja – Engwe S6 teszt 16

Az ENGWE S6 egyik kiemelkedő tulajdonsága az 500 wattos (csúcsteljesítmény 700 watt) kefe nélküli motor, amely erőteljes teljesítményt nyújt. Ez a motor lehetővé teszi, hogy a roller akár 12 fokos emelkedőket is könnyedén leküzdj, miközben biztosítja a sima és stabil haladást. Az 500 wattos motor előnye, hogy csendes működést biztosít, és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok, ami kevesebb karbantartást igényel.

A roller 48 voltos, 15,6 amperórás lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely a gyári adatok szerint akár 60-70 kilométeres hatótávolságot is biztosít egyetlen töltéssel. Az akkumulátor töltési ideje 6-8 óra, így éjszaka feltöltheted, és reggelre újra használatra kész. Az akkumulátor hosszú élettartama és nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy hosszabb utakat tegyél meg anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor lemerülése miatt.

Ez az off-road rollerek SUV-ja – Engwe S6 teszt 11

Az ENGWE S6 10 hüvelykes vákuumos, defektmentes terepgumikkal van felszerelve, amelyek bármilyen terepen kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak. Legyen szó városi utcákról vagy enyhe terepről, ezek a gumik kényelmes és biztonságos utazást garantálnak. Az első és hátsó tárcsafékek erőteljes fékezőerőt biztosítanak, amely gyors és biztonságos megállást tesz lehetővé.

A roller színes kijelzővel van felszerelve, amely könnyen olvashatóvá teszi a sebességet, az akkumulátor töltöttségét és egyéb fontos információkat. A maximális ajánlott sebesség 25 km/h, amely elegendő a gyors és hatékony közlekedéshez, miközben biztonságos marad a felhasználó számára. Az ENGWE S6 maximális terhelhetősége 120 kg, így különböző testsúlyú felhasználók számára is ideális.

Ez az off-road rollerek SUV-ja – Engwe S6 teszt 6

A felhasználók körében népszerű az ENGWE S6 megbízhatósága és kényelme. A roller kompakt mérete (összecsukva 110x25x55 cm) lehetővé teszi, hogy kis helyen is könnyen tárolható legyen, míg teljes mérete (110x25x110 cm) megfelelő kényelmet és stabilitást biztosít az utazások során. Az eszköz 25 kg-os nettó súlya könnyen kezelhetővé teszi, miközben elég masszív ahhoz, hogy stabil utazást biztosítson.

Az ENGWE S6 számos előnyt kínál a mindennapi használathoz. Városi környezetben kiváló választás, mivel segít elkerülni a forgalmi dugókat és gyorsan eljutni a kívánt helyre. Szabadidős használatra is alkalmas, hiszen könnyedén eljuthatsz vele a közeli parkokba, vagy akár kisebb kirándulásokra is használhatod. Az off-road gumik és az erőteljes motor lehetővé teszik, hogy könnyedén mozogj a különböző terepeken.

Ez az off-road rollerek SUV-ja – Engwe S6 teszt 2

Az ENGWE S6-t a Banggood áruházban lehet megvásárolni a BG75a41b kuponkóddal jelenleg 147 633 forintért, cseh raktárból szállítva. Ez az ár kedvező a hasonló kategóriájú elektromos rollerekhez képest, különösen figyelembe véve a roller teljesítményét és tulajdonságait.

Főbb képességek:

  • 500 wattos (csúcsteljesítmény 700 watt) kefe nélküli motor
  • 48 voltos, 15,6 amperórás lítium-ion akkumulátor
  • Akár 60-70 kilométeres hatótávolság
  • 10 hüvelykes vákuumos, defektmentes terepgumik
  • Színes kijelző
  • Első és hátsó tárcsafékek
  • Maximális terhelhetőség 120 kg
  • Összecsukható kialakítás

A termék megvásárolható az Banggood áruházban a BG75a41b kuponkóddal 147 633 forintért.

 

Engwe S6 elektromos roller

 

Teszt és videó a rollerről: EZ AZ OFF-ROAD ROLLEREK SUV-JA – ENGWE S6 TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.