Válassza az Oldal lehetőséget

A6 elektromos roller – meglepő áron a szaladgálós kétkerekű

A6 elektromos roller – meglepő áron a szaladgálós kétkerekű

Az a6 elektromos roller felnőtteknek készül, de játék áron adják.

Az A6 elektromos rller nagyszerű megoldás azok számára, akik praktikus és hatékony módot keresnek a városban való közlekedésre. A robogó 36 V-os, 350 W-os motorral van felszerelve, és 25 km/h maximális sebességre képes, ami megfelel az európai előírásoknak. A motor elég erős ahhoz, hogy maximum 200 kg terhelést bírjon el, így a legtöbb ember számára alkalmas.

A6 elektromos roller - meglepő áron a szaladgálós kétkerekű 1

Az A6 elektromos roller egyik fő jellemzője a 36 V-os 10 Ah-s akkumulátor, amely egyetlen feltöltéssel 25-30 km-es hatótávolságot biztosít a gyári adatok szerint. Az akkumulátor 5-6 óra alatt teljesen feltölthető. A roller sebességtartó automatával is fel van szerelve, ami praktikus funkció a hosszabb utazásoknál. A roller alumíniumötvözetből készült vázzal rendelkezik, amely könnyű és robusztus. A vázat úgy tervezték, hogy szilárd és rozsdamentes legyen, így biztosítva a hosszú élettartamot. A robogó hátsó mechanikus tárcsafékkel is fel van szerelve, míg az első fék elektronikus.

A6 elektromos roller - meglepő áron a szaladgálós kétkerekű 2

Az A6 elektromos roller 155 cm és 180 cm közötti magasságú vezetők számára ajánlott leginkább és maximum 200 kg terhelést bír el, akár 25 fokos emelkedőre is képes (ismét csak a gyári adatok szerint). Az A6 IP54-es vízállósági besorolással rendelkezik, így nedves időjárási körülmények között is használható. Hátsó lámpával is fel van szerelve, ami láthatóbbá teszi a többi közlekedő számára.

A6 elektromos roller - meglepő áron a szaladgálós kétkerekű 3

A roller egy telefonos alkalmazáson keresztül is vezérelhető, amely lehetővé teszi a vezető számára a sebesség beállítását, az akkumulátor szintjének ellenőrzését és a sebességtartó funkció vezérlését. Az alkalmazással a maximális sebesség is beállítható, legfeljebb 30 km/h-ig.

A6 elektromos roller - meglepő áron a szaladgálós kétkerekű 4

Az A6 elektromos roller tömege 13,8 kg, és egy töltővel és egy használati útmutatóval érkezik. A csomag súlya 15 kg, a termék méretei pedig 110 x 42 x 110cm. A csomag méretei 112 x 51,8 x 15,3cm, így könnyen szállítható és tárolható.

A roller ára tényleg meglepően alacsony. Ezért a pénzért csúcsminőséget ne várjunk, de kapunk egy tipikus, jól használható Last Mile eszközt, amivel a városi rohangálás idejét drasztikusan le tudjuk csökkenteni. Ha szeretnéd megvásárolni, akkor most EU raktárból a NNNNA6 kuponkóddal 81 ezer forint zsákolhatod be itt:

A6 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.