Válassza az Oldal lehetőséget

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek

Robot segít a takarításban, felmosásban, de robot a kedvenc játék is, itt minden robot!

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek

Ez a cikk elég különleges lesz abból a szempontból, hogy csak robotok szerepelnek benne, ám ezek a robotok nagyon különbözők lesznek. Egy részük a felnőtteknek készül, más részük pedig gyerekeknek. Egy részük arra szolgál, hogy segítse az életünket, más részük pedig arra, hogy a gyerekünk érezze jól magát játék közben.

Igyekeztem a középkategóriából, illetve a középkategória aljából válogatni, hogy ne terhelje meg túlzottan a pénztárcát egy-egy termék megvásárlása. Remélem találtok közte olyat, ami nektek, családotoknak, szeretteteknek megfelelő ajándék lehet a karácsonyfa alá.

A legtöbb termék EU raktárból érkezik, de van, ami kínaiból. Ezt jelezni fogom a termékleírásban. Ha csak valami óriási nagy gebasz nem történik, akkor a kínai raktárból is meg kell érkeznie a csomagnak karácsonyra, hiszen van még addig egy nagyon bő hónapunk. Szóval válogassatok, nézelődjetek!

 


Tartalomjegyzék Mutasd

Robotok felnőtteknek

 

Liectroux L200 robotporszívó

A Liectroux L200 egy multifunkciós robot porszívó és felmosó, amely ideális megoldást nyújt otthoni tisztítási igényekhez, különösen állatszőr eltávolítására. Ez a készülék 4000 PA szívóerővel rendelkezik, biztosítva a hatékony és alapos tisztítást. Az intelligens 2D térképezési technológiájának köszönhetően képes az egész ház automatikus navigálására és térképezésére. A TUYA alkalmazáson keresztüli vezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen irányíthassák és nyomon követhessék a tisztítási folyamatot. Az L200 továbbfejlesztett memória rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a tisztítási útvonalak magas fedettségét és alacsony ismétlődési arányát. A beépített por- és víztartály együttesen működik a porszívózáshoz és felmosáshoz, így az eszköz képes egyszerre szívni, törölni és tisztítani. Az L200 különböző típusú padlófelületeken, például alacsony szőnyegen, keményfa és csempe felületeken is hatékonyan működik, valamint rendelkezik esés elleni védelemmel lépcsőkön történő használat során. A csomag tartalmazza a robot porszívót, a por- és víztartály kombót, felmosó fejet, töltőállomást, HEPA szűrőt, oldalkeféket, távirányítót, adaptert és tisztítókefét.

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 1

 

 

Ezt a gépet cseh raktárból küldik, ha megrendeled, ára a BGDB155 kuponkóddal mindössze 42 100 forint itt:

 

Liectroux L200 robotporszívó

 


ILIFE T10s lézeres robotporszívó önürítő dokkolóval

ILIFE T10s Robot Vacuum Cleaner, 2 in 1 Vacuum and Mop, Self-Emptying Station, 3000Pa Suction, 2.5L Dust Bag, LDS Navigation, 150 mins Runtime, Save up to 5 Maps, App & Voice Control - Gradient Blue

Az ILIFE T10s egy innovatív robot porszívó, amely porszívózásra és felmosásra is alkalmas, így hatékonyan távolítja el a port és a makacs foltokat. 3000Pa szívóerejével erőteljesen porszívózik a padlóról a szőnyegig, és képes akár 18mm magas szőnyegeket is megtisztítani. A robot porszívó egy önürítő állomással rendelkezik, amely a 20000Pa ciklon porösszegyűjtő technológiának köszönhetően 20 másodpercen belül kiüríti a porszívó porzsákját anélkül, hogy eltömődne.

A készülék egy 2,5 literes porzsákkal rendelkezik, amely akár 60 napig is kitarthat anélkül, hogy ki kellene cserélni, csökkentve a szemetelési igényeket. Az LDS navigációs rendszerrel a T10s kétszer gyorsabban térképezi a területet a hatékonyabb takarítási útvonal létrehozása érdekében. Több emelet térképezésére is képes, így a ház különböző szintjein is használható. A 3200mAh akkumulátorral rendelkező robot akár 150 percen keresztül képes takarítani, így egy 200 négyzetméteres házat is megtisztíthat megszakítás nélkül. Az ILIFE T10s az alkalmazáson és a hangvezérlésen keresztül is irányítható, kompatibilis a Google Assistanttel és Alexával, lehetővé téve a felhasználó számára a testreszabott takarítási feladatok kezelését. Gradient kék színben kapható.

Ezt a gépet lengyel raktárból szállítják hozzánk, ára a 7XHAU2R kuponkóddal mindössze 108 800 forint, annak ellenére, hogy egy régi, ismert gyártótól érkezett:

 

ILIFE T10s lézeres robotporszívó önürítő dokkolóval

 


 

Ultenic TS1 2-in-1 felmosós robotporszívó önürítős dokkolóval (a legjobb vétel!)

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 2

Az Ultenic TS1 egy fejlett 2 az 1-ben robotporszívó és felmosó, amely 3000 PA szívóerővel és innovatív lézeres navigációval rendelkezik az alapos tisztítás érdekében. A LiDAR elülső szkenneléssel és DTOF technológiával a robot 4500 távolságmérést végez másodpercenként, így pontosabban navigál. Számos tisztítási móddal, beleértve a folt- és szegélytisztítást, a TS1 személyre szabható takarítási élményt nyújt.

Két forgó törlőkendője (MOP-ja) percenként 120-szor forog, míg az ultrahangos eszköze felismeri a szőnyegeket, fokozva a szívóerőt a mélyebben lévő szennyeződések eltávolításához. A nagy, 3 literes porzsák kevesebb ürítést igényel, időt és energiát takarítva meg. Az “Ultenic” alkalmazáson keresztül távolról irányítható, lehetővé téve a takarítási ütemezést és a haladás nyomon követését bárhol. A robot egy önállóan tisztító alapállomással rendelkezik, amely akár 8 hétig is képes a porzsákot kezelni anélkül, hogy manuálisan ki kellene üríteni, az UV fény pedig higiénikusan tartja a zsákot.

A TS1 kompatibilis a Google és Amazon hangvezérlő asszisztensekkel a kényelmes és egyszerű vezérlés érdekében. A csomag tartalma magában foglal egy Ultenic TS1 lézeres padlótisztítót, töltődokkot, tápegységet, extra kefékészletet és egy felhasználói kézikönyvet. A készülék mérete 42,2 x 40,7 x 35,7 cm, súlya 7,5 kg, zajszintje pedig 65 dB.

Ez a gép talán az egész mai cikk legjobb vétele, igazi Best Buy, hiszen a kettős felhasználási mód és a nagy tudás ellenére piszok olcsó árat szabtak rá. A cseh raktárból a BG5b3e40 kuponkóddal az eredeti ár kétharmadába, mindössze 76 200 forintba kerül itt:

 

Ultenic TS1 2-in-1 felmosó és porszívózó robot

 


 

Liectroux HCR-09 ablakmosó robot

Liectroux HCR-09 Window Cleaning Robot, 2800Pa Suction, 3 Auto Cleaning Modes, UPS Function, Edge Detection, Remote Control

A Liectroux HCR-09 egy magas szívóerejű, robot ablaktisztító, amely különböző vastagságú üvegfelületeken használható. A 2800Pa szívóerővel rendelkező eszköz mesterséges intelligenciát alkalmaz, így hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződéseket. Az ablaktisztító három automatikus tisztítási móddal rendelkezik, és a munka befejezése után automatikusan visszatér az eredeti kiindulópontra. A tisztítási sebesség akár 2 perc/négyzetméter is lehet, ami gyors és hatékony tisztítást biztosít. A robot egy hosszú távú távirányítóval irányítható, és egy beépített szünetmentes tápegységgel (UPS) is rendelkezik a folyamatos működés érdekében. A csomag tartalmazza a robot ablaktisztítót, egy adaptert, egy víztartályt, 8 tisztítókendőt, egy távirányítót, egy biztonsági kötelet, két tisztítógyűrűt és egy felhasználói kézikönyvet. Az eszköz alacsony energiafogyasztású, csak 80W teljesítményfelvételt igényel.

Ezt a robotot EU raktárból küldik hozzánk, ára a GKB23BFPE3 kuponkóddal 37 400 forint itt:

 

Liectroux HCR-09 ablakmosó robot

 


 

Liectroux YW209 ablaktisztító robot

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 3

A Liectroux YW209 egy innovatív robot ablaktisztító, amely víztartállyal rendelkezik az automatikus vízpermetezés érdekében, így nincs szükség manuális vízpermetezésre a tisztítás során. A 2500 Pa szívóerő biztosítja, hogy a robot erősen tapadjon az üvegfelülethez, hatékonyan távolítva el a makacs szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná az üveget. Az eszköz három különböző tisztítási móddal rendelkezik.

A robot többrétegű kompozit gumipályái biztosítják a sima tisztítási útvonalat. Az eszköz beépített szenzorokkal rendelkezik az esés elleni védelem érdekében, így biztonságosan használható keret nélküli ablakokon is. Az ablaktisztító robot többféle felületen alkalmazható, magas tisztítási hatékonysággal és alacsony zajszinttel. A távirányítóval könnyen irányítható, és egy 100 KgMPa biztonsági kötél biztosítja az ablaktisztítás biztonságát. Az eszköz fehér színű, és ideális választás a különböző típusú ablakok hatékony és biztonságos tisztításához.

Ezt a gépet is EU raktárból kapjuk megrendelés esetén, ára a GKB23BFPE3 kuponkóddal 45 400 forint itt:

 

Liectroux YW209 ablaktisztító robot

 


 

Genkinno P1 Vezeték nélküli Medence Porszívó robot

Genkinno P1 Intelligent Cordless Automatic Pool Cleaner Robot for Swimming Pool

A Genkinno P1 egy vezeték nélküli robotos medence porszívó, amely önállóan működik, extra felszerelések, mint például tömlők vagy nyomásfokozó szivattyúk nélkül. A 100W teljesítményű, hosszú élettartamú, kefe nélküli motorja akár 2500GPH szívóerőt biztosít, így hatékonyan képes felszedni a leveleket, homokot, bogarakat, állatszőrt és akár nagyobb szennyeződéseket is. Az intelligens útvonaltervező algoritmus és az inerciális navigációs rendszer biztosítja a megbízható és hatékony tisztítást.

Genkinno P1 Intelligent Cordless Automatic Pool Cleaner Robot for Swimming Pool

A porszívó képes automatikus és manuális üzemmódban működni, valamint a nagy, 9000mAh akkumulátorral akár 240 percig működik egyetlen töltéssel, 150 négyzetméteres területen. Az adaptív szívóerő-szabályozásnak köszönhetően a szívóteljesítmény valós időben állítható. A moduláris kialakítású, UV- és oxidációs rezisztens anyagból készült P1 IPX8 vízálló és UL minősítéssel rendelkezik.

Ezt a gépet EU raktárból küldik megrendelés esetén, ára a GKB23BFPE2 kuponkóddal 120 500 forint itt:

 

Genkinno P1 Vezeték nélküli Medence Porszívó robot

 


Intelligens Robot Fűnyíró Műholdas Navigációval

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 4

Ez az intelligens robot fűnyíró műholdas navigációval rendelkezik, amely képes akár 1500 négyzetméteres területek kezelésére, így ideális nagy kertek számára. A fűnyíró precíz és hatékony működést biztosít, és képes akár 25%-os emelkedőn, vagy 14°-os lejtőn is dolgozni. Az esőérzékelő funkció segít megőrizni a pázsit egészségét, míg a csendes működés révén zavartalan kerti pihenést tesz lehetővé. A robot akkumulátorral rendelkezik, amely 180 perc alatt töltődik fel és 120 percig képes üzemelni. A csomag tartalmaz egy robot fűnyírót, töltőkábelt és tápkábelt.

Ezt a robotot cseh raktárból szállítják hozzád, ára 212 000 forint itt:

 

Intelligens Robot Fűnyíró Műholdas Navigációval

 


 

Robotok gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek

 

JIABAILE 939A zsebrobot

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 5

A JIABAILE 939A Pocket Robot egy kisméretű, interaktív játékrobot, mely 85 x 65 x 50 mm méretű és kb. 53 grammos. A robot képes interaktív kommunikációra, éneklésre, táncra, és LED fényekkel rendelkezik. Emellett történetmesélő és dekorációs funkciókat is biztosít. A robot szemei különféle parancsokra reagálva villognak, karjai rugalmasan mozgathatók. Fel van szerelve ismétlő és beszélgető móddal, valamint szórakoztató funkciókkal, mint csúszás, ének és tánc. A robot egy AA elemmel működik, mely nem tartozék. A csomag tartalmaz egy Pocket Robotot és egy kézikönyvet.

Ez a termék kínai raktárból rendelhető, ára pedig 4585 forint itt:

 

JIABAILE 939A zsebrobot

 


 

3 az 1-ben Napelemes Robot Készlet

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 6

Ez a 3 az 1-ben napelemes robot építőjáték a STEM (tudomány, technológia, mérnöki tudomány, matematika) oktatási módszert alkalmazza, amely játékos tanulást biztosít. Nem mérgező ABS anyagból készült, tartós és biztonságos a gyerekek számára. A készlet többféle formában összeállítható: dinoszaurusz, rovar és fúró gép. A napenergiával működik, így nincsen szükség elemekre. A csomagolás tartalma: 2 készlet DIY összeszerelő játék, tartozékok és felhasználói kézikönyv.

Ez a készlet is kínai raktárból érkezik, ára ~8800 forint itt:

 

3 az 1-ben Napelemes Robot Készlet

 


 

M5Stack BALA2 Fire Önkiegyensúlyozó Robot Készlet

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 7

A M5Stack BALA2 Fire egy önkiegyensúlyozó robot készlet, amely két kerékből (DC motorok) és egy M5Stack Fire vezérlőegységből áll. A robot alapja egy STM32F030C8T6 vezérlővel működik, kétirányú kódoló motorhajtással és beépített 1200 mAh akkumulátorral. A robotban előre telepített szoftver található, amely egy zárt hurkú algoritmust használ a robot függőleges egyensúlyának megőrzésére. Programozással vagy Wi-Fi kapcsolattal távirányítva mozgatható. A robot többféle interfészt tartalmaz, köztük 8-csatornás szervomeghajtást. A robotot okostelefonnal vagy adóvevővel lehet irányítani. Az ESP32 alapú rendszer 240 MHz-es kétszívű processzorral, 16MB flash memóriával és 8 MB PSRAM-mal rendelkezik. A készlet tartalma magában foglal egy M5Stack Fire-t, kerékcsatlakozókat, kábeleket és egy HEX kulcsot.

Talán látható, hogy ez a készlet vagy nagyobb gyerekeknek (kamaszoknak) vagy felnőtteknek nyújt inkább szórakozást. Komoly szerkezetről van szó, ami programozható is, rádásul, plusz érdekességként LEGO kompatibilis, vagyis meglévő LEGO Technik elemekből rengeteg minden építhető ré. Ezt a komolyságot sajnos az árán is láthatjuk, bár, véleményem szerint a tudásához képest nem is kerül sokba.

A csomagot rendelés esetén kínai raktárból szállítják, ára 31 060 forint itt:

 

M5Stack BALA2 Fire Önkiegyensúlyozó Robot Készlet

 


 

313 darabos Johnny 5 Robot Építőkészlet

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 8

A Johnny 5 Robot egy 313 darabból álló építőkészlet, ami a gyerekek kreativitását és problémamegoldó képességét fejleszti. Az ABS műanyagból készült, gyermekbarát és biztonságos anyagokból álló játék kompakt méreteivel (8,16 x 11,2 x 16,56 cm) nem foglal sok helyet, mégis menő benyomást kelt. Ez a STEM (Science, Technology, Engineering, Math – tudomány, technológia, mérnökség, matematika) alapú játék segít a kognitív fejlődésben, a kéz-szem koordinációban és a problémamegoldó képességek fejlesztésében. A Johnny 5 összeállítása nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását és logikai gondolkodását. Tökéletes ajándék születésnapra, gyereknapra, Halloweenre, karácsonyra, húsvétra, nyári táborokba, Fekete Péntekre vagy iskolakezdésre. A csomag tartalmazza az összes szükséges építőelemet és összeszerelési utasítást.

A csomagot kínai raktárból szállítják hozzád, ára mindössze 6000 forint itt:

 

313 darabos Johnny 5 Robot Építőkészlet

 


 

3 az 1-ben távirányítós 4 csatornás Robot Építőkészlet

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 9

Ez a 3 az 1-ben építőkészlet lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy három különböző modellt építsenek. A távirányító és alkalmazáson keresztüli vezérlés révén a robot mozgatható beltéren és kültéren egyaránt, előre-hátra és oldalra. A játékot egy erős motor hajtja, amely 3 AAA elemmel működik (nem tartozék), míg a 2.4 GHz-es távirányító 2 AA elemmel (szintén nem tartozék). A STEM alapú tanulási játék segíti a gyerekeket a műszaki tudás és a fizika megértésében, miközben fejleszti kéz-szem koordinációjukat, finommotorikus készségeiket és logikai gondolkodásukat. A játék ideális ajándék 6-12 éves korú gyermekek számára, segítve őket, hogy távol maradjanak a képernyőktől és aktívan tanuljanak. A csomag tartalma magában foglalja a 3 az 1-ben 2.4GHz 4CH technikai RC autó robotot.

Ezt a robotot is kínai raktárból fogják küldeni, ára 16 300 forint itt:

 

3 az 1-ben távirányítós 4 csatornás Robot Építőkészlet

 


 

687 darabos WRll-E Robot Építőkészlet

Robotok karácsonyra felnőtteknek és gyerekeknek 10

A 687 darabos WRll-E Robot Építőkészlet egy kreatív és szórakoztató játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy összeállítsanak egy kedvelt robotfigurát. A sárga színű készlet méretei 16 x 16 x 18 cm, és ABS műanyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a gyermekbarát használatot. A készlet nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a térbeli gondolkodást, a finommotoros készségeket és a problémamegoldó képességeket is. A készlet tökéletes ajándék lehet születésnapokra vagy ünnepekre, és kiválóan alkalmas díszítő elemként is, amint össze van állítva. A csomag tartalmaz 687 darabot a robot összeállításához.

Ezt a robotot is kínai raktárból fogják szállítani, ára pedig 9880 forint itt:

 

687 darabos WRll-E Robot Építőkészlet

 


AZ AKCIÓKAT EGY HELYRE GYŰJTVE ITT TALÁLOD:

KUPONOS AKCIÓK TÁBLÁZATA


ZÁRSZÓ

 

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki. Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.