Válassza az Oldal lehetőséget

Xming Q1 SE – olcsó, kompakt FHD projektor a Xiaomi kötelékéből

Xming Q1 SE – olcsó, kompakt FHD projektor a Xiaomi kötelékéből

Végre érdemes foglalkozni vele, 35 ezerre ment le az ára!

Xming Q1 SE – olcsó, kompakt FHD projektor a Xiaomi kötelékéből

A Geekbuyingnál egy ideje ajánlgatták már ezt a projektort, de nem foglalkoztam vele, mert drága volt. Itt van nekünk a Wanbo család, amiből van drágább Android TV-s, olcsóbb Androidos és még olcsóbb Android nélküli. Szóval volt miből válogatni, az Xming Q1 SE pedig drágább volt, mint a Wanbo T2 Max, tudásban nem adott többet, szóval nem különösebben hozott lázba.

  

Most azonban a Geekbuying levitte az árát, így pedig már megérősnek tűnik  a vásárlás. Igaz, ez a gép azért nem a csúcs a mai piacon, de a hordozhatóság és az a tény, hogy a Xiaomi kötelékébe tartozik mégis garancia valamiféle minőségre.

Szóval ez a gép most jó alternatíva azoknak, akik szeretnének egy olcsó, de a HD felbontásnál többet tudó, viszont Androidot nem tartalmazó projektort. Utóbbi, vagyis az Android hiánya nem biztos, hogy rossz, mert egy Xiaomi Android TV Stick segítségével máris tudunk oprendszert, wifit és Bluetooth kapcsolatot is varázsolni a projektorunkra, viszont, ha erre nincs szükségünk, akkor nem fizettetik ki velünk az árát a projektorba építve. Szóval miénk a döntés, hogy kell vagy sem az Android.

  

Szóval, ha szeretnél egy olcsó (Xiaomi) FHD projektort, amin tuti menni fog a Netflix, az Amazon Prime meg az HBO Max, akkor vegyél most egy Xming Q1 SE-t, mellé egy Xiaomi TV sticket, és mindent megoldottál!

Ha érdekel ez a projektor, akkor a XMINGQ1 kuponkóddal EU raktárból 48 300 forint helyett 35 200 forintért meg tudod vásárolni itt:

Xming Q1 SE FHD projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.