Válassza az Oldal lehetőséget

Easythreed K7 – 3D nyomtató 28 ezer forint alatt nem csak gyerekeknek

Easythreed K7 – 3D nyomtató 28 ezer forint alatt nem csak gyerekeknek

Az Easythreed K7 az olcsó belépő a 3D nyomtatás világába.

Easythreed K7 – 3D nyomtató 28 ezer forint alatt nem csak gyerekeknek

Az Easythreed K7 3D nyomtató a gyermekek és kezdők számára is könnyen érthetővé teszi a 3D nyomtatást. A nyomtatás során 0,1 mm-es pontossággal dolgozik, amely sima nyomtatási eredményeket garantál. Kiváló eszköz a gyermeki érdeklődés ösztönzésére és a térbeli képzelőerő bővítésére.  A nyomtatás után a nyomtatóágyon elhelyezett, könnyen eltávolítható rugalmas mágneses felületről a nyomtatott tárgy a rugalmas felület hajlítása után könnyen eltávolítható.

Easythreed k7 3D Printer

A 3D nyomtató egy 32 bites, saját fejlesztésű csendes alaplappal, valamint a legújabb TMC2209 vezérlővel rendelkezik. A feszültségszabályozás javítása, az erősebb védettség és a csendesebb nyomtatási mozgás mind hozzájárul a csendes és pontos nyomtatáshoz. Az új extrudertechnológia szinte kizárja a fúvóka eldugulásának és az alacsony szintű extrudálásnak a problémáját. A professzionális, teljesen fém fúvóka 0,4 mm átmérőjű és 3 perc alatt eléri a működési hőmérsékletet (180 fok). A motor és a fúvóka jól védett, így megelőzhetők az égési sérülések. A nyomtató egy érzékeny 4,3 hüvelykes LCD érintőképernyőt tartalmaz, amely javítja a felhasználói élményt.

Easythreed k7 3D Printer

Az Easythreed K7 nyomtató tömege mindössze 1,6 Kg, méretei 235 x 175 x 270 mm. A nyomtatás pontossága 0,1-0,2 mm, a fúvóka átmérője 0,4 mm. A nyomtató PLA anyaggal dolgozik (1,75 mm). Az Easyware K7, CURA, Simplify3D vágószoftverekkel kompatibilis. A nyomtatási térfogat 100 x 100 x 100 mm, a nyomtatási platform eltávolítható. A nyomtatóhoz TF kártya vagy USB csatlakozás használható.

Fontos információ, hogy ez a mini 3D nyomtató nem rendelkezik nyomtatás-folytatási képességgel; áramkimaradás esetén az elejétől kezdi meg a nyomtatást.

A gép ára most rendkívül alacsony, a GB20off kuponkóddal mindössze 69 dollárba, vagyis nagyjából 27 500 forintba kerül itt:

Easythreed K7 3D nyomtató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.