Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese

Fekete Péntek – szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese

Nem is értmi miért ennyire olcsó a BlitzWolf BW-FPE2, pedig mindent tud, amit ebben a kategóriában tudni kell.

Fekete Péntek – szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese

A BlitzWolf® BW-FPE2 TWS fülhallgató egy modern, félig a fülben viselhető kialakítású Bluetooth fülhallgató, amely kiváló hangminőséget és hosszú üzemidőt kínál. Ez a termék ideális választás mindazok számára, akik egy könnyű, kényelmes és kiváló hangzású fülhallgatót keresnek mindennapi használatra. A fülhallgató tervezése során különös figyelmet fordítottak a kényelemre. A fül formájához és szögéhez igazított, ívelt felületű dizájn biztosítja a kényelmes viseletet, még hosszabb használat esetén is. A fülhallgató súlya mindössze 0,044 kg, így könnyű és észrevehetetlen viseletet biztosít.

Fekete Péntek - szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese 1

A 13,6 mm-es nagy dinamikus meghajtók lenyűgöző basszust és kiegyensúlyozott frekvenciatartományt biztosítanak, így a felhasználók élvezhetik a magas minőségű HiFi hangzást. Az AAC dekódolás tovább javítja az audio átvitel minőségét és a hang részletességét. A fülhallgató akár 20 órás üzemidőt kínál, így a felhasználók hosszú ideig élvezhetik a zenehallgatást megszakítás nélkül. A fülhallgató egy gombnyomással aktiválhatja a Siri vagy a Google Assistant funkciót a mobil eszközökön, így egyszerűbbé téve a hangalapú vezérlést.

Fekete Péntek - szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese 2

A fülhallgató további jellemzői közé tartozik a V5.0 bluetooth chip, amely akár 10 méteres átviteli távolságot biztosít. Támogatja a HSP, HFP, A2DP és AVRCP profilokat, valamint az AAC audio dekódolást. A frekvencia válasz 2,4 GHz és 2,4835 GHz között változik. Az akkumulátor kapacitása a fülhallgatókban 35mAh*2, míg a töltőtokban 280mAh. A hívásidő 3 óra, a zenelejátszási idő 3,5 óra, a töltési idő pedig 1,5 óra. A töltési specifikációk közé tartozik a Type-C csatlakozó.

A csomag tartalma a BlitzWolf® BW-FPE2 TWS fülhallgatót, egy töltőtokot, egy töltőkábelt és egy felhasználói útmutatót foglal magában.

A mostani akcióban a füles a BG92d49c kuponkóddal mindössze 3861 forint itt:

 

BlitzWolf® BW-FPE2 TWS fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.