Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese

Nem is értmi miért ennyire olcsó a BlitzWolf BW-FPE2, pedig mindent tud, amit ebben a kategóriában tudni kell.

Fekete Péntek – szuper olcsó a BlitzWolf BW-FPE2 TWS fülese

A BlitzWolf® BW-FPE2 TWS fülhallgató egy modern, félig a fülben viselhető kialakítású Bluetooth fülhallgató, amely kiváló hangminőséget és hosszú üzemidőt kínál. Ez a termék ideális választás mindazok számára, akik egy könnyű, kényelmes és kiváló hangzású fülhallgatót keresnek mindennapi használatra. A fülhallgató tervezése során különös figyelmet fordítottak a kényelemre. A fül formájához és szögéhez igazított, ívelt felületű dizájn biztosítja a kényelmes viseletet, még hosszabb használat esetén is. A fülhallgató súlya mindössze 0,044 kg, így könnyű és észrevehetetlen viseletet biztosít.

A 13,6 mm-es nagy dinamikus meghajtók lenyűgöző basszust és kiegyensúlyozott frekvenciatartományt biztosítanak, így a felhasználók élvezhetik a magas minőségű HiFi hangzást. Az AAC dekódolás tovább javítja az audio átvitel minőségét és a hang részletességét. A fülhallgató akár 20 órás üzemidőt kínál, így a felhasználók hosszú ideig élvezhetik a zenehallgatást megszakítás nélkül. A fülhallgató egy gombnyomással aktiválhatja a Siri vagy a Google Assistant funkciót a mobil eszközökön, így egyszerűbbé téve a hangalapú vezérlést.

A fülhallgató további jellemzői közé tartozik a V5.0 bluetooth chip, amely akár 10 méteres átviteli távolságot biztosít. Támogatja a HSP, HFP, A2DP és AVRCP profilokat, valamint az AAC audio dekódolást. A frekvencia válasz 2,4 GHz és 2,4835 GHz között változik. Az akkumulátor kapacitása a fülhallgatókban 35mAh*2, míg a töltőtokban 280mAh. A hívásidő 3 óra, a zenelejátszási idő 3,5 óra, a töltési idő pedig 1,5 óra. A töltési specifikációk közé tartozik a Type-C csatlakozó.

A csomag tartalma a BlitzWolf® BW-FPE2 TWS fülhallgatót, egy töltőtokot, egy töltőkábelt és egy felhasználói útmutatót foglal magában.

A mostani akcióban a füles a BG92d49c kuponkóddal mindössze 3861 forint itt:

 

BlitzWolf® BW-FPE2 TWS fülhallgató

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Kuponok

2Pcs HABOTEST HT681 Thermometer Hygrometer Weather Station Mini Thermometer Living Room LCD Digital Temperature Humidity Meter

BG41e1fd

[4+32G] H96Max M1 Smart TV Box Android 13 Rockchip 3528 Quad 4K 8K Video Dual WIFI6 Set Top Box H.265 Bluetooth 4.0 Player

BG1222d3

for Meta Quest VR Helmet Charging Dock with LED Ligth Bar Headset Handles Grip Storage Rack VR Accessories for Quest 3

BG716bdb