Válassza az Oldal lehetőséget

A Sennheiser mobil fülhallgatóiban már megvan az X-faktor

A Sennheiser mobil fülhallgatóiban már megvan az X-faktor

Talán nem túlzás azt állítani, a neves gyártó Bluetooth headsetjei eddig is a világ elitjébe tartoztak, a Mobile Music széria tagjai viszont további fejlődésen estek át, melyet X jelez nevük végén.

sennheiser0

Az új MM 450-X és MM 550-X a legújabb Apt-X technológiát használja, a jobb hangzás és a prémium felhozatal érdekében. A felső képünkön látható 450-X a kisebb modell, nem öleli körül a fület, ezáltal némileg más hangzást és érzetet nyújt, mint az 550-X, ami alatt teljesen eltűnik hallószervünk. Az említett Apt-X nem csak minőségibb zenei hangzást biztosít, hanem vezeték nélküli beszélgetést is lehetővé tesz. Előbbit a négyszer magasabb bitrátájú tömörítésnek köszönhetjük – gyorsabb az adatátvitel, mint Bluetooth-szal -, aminek hála teltebb és szélesebb tartományú audió spektrumot kapunk. A két modellt azoknak is ajánlják akik a külső zajoktól elzártan szeretnének sétálni, a Noise Guard 2.0 ehhez megfelelő támogatást nyújt, mivel az utcai hangok mintegy 90%-át képes kiszűrni. A tisztább beszélgetési minőséget produkáló funkciónak is nevet adott a Sennheiser, ez pedig a TalkThrough. Mivel utazáshoz készített fülesekről van szó, természetesen egyre könnyebbek lesznek, valamint össze is csukhatjuk őket.

sennheiser1

A Sennheiser headsetjei a többi Apt-X mobil eszközzel és a Mac OS X Lionnal is kompatibilisek. Amennyiben készülékünk vagy számítógépünk nem támogatná ezt az adatátviteli formátumot, automatikusan átvált a rendszer Bluetooth-ra és a vele járó hangminőségre. Sőt, ha repülőn utazunk sem kell pánikba esnünk, csak elő kell venni a mellékelt kábelt és nem zavarjuk majd a jeleket. A széria csúcskészüléke, az MM 550-X, SRS WOW HD technológiával emelkedik ki társai közül, ami miatt még erősebb basszust és jobb magas hangokat produkál a kütyü.

Mindkét headset márciusban érkezik, a szokásos két éves nemzetközi Sennheiser garanciával.

Forrás: TechPowerUp