Válassza az Oldal lehetőséget

Három új BT füles a Nokiától

A Nokia három új taggal bővíti Bluetooth fülhallgatóinak családját.

Nokia Bluetooth fülhallgató BH-803
A prémium-kidolgozású Nokia fülhallgató időtlen megjelenéséhez és hangulatához társuló kiváló hangminőséget a digitális jelfeldolgozás (DSP) technológia biztosítja, amely még zajos környezetben is segít a háttérzaj és a visszhang kiszűrésében . Az érintésre működő hangerőszabályzóval és némítóval egyszerűen beállíthatjuk a hangerőt. A BH-803 Nokia Bluetooth fülhallgató könnyű (11,3 g), kicsi és gyorsan feltölthető, így tökéletesen illik mobil életvitelünkhöz. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A BH-803 Nokia Bluetooth fülhallgató adók nélküli ára várhatóan 140-160 euro körül mozog majd.

Három új BT füles a Nokiától

Nokia Bluetooth fülhallgató BH-604
Az új Bluetooth sztereó fülhallgató a zenerajongók megbízható útitársa. A kiváló, hifi-hangminőséget biztosító fülhallgató gyorsan feltölthető és a fülre hajtható kagylóval kényelmesen hordható. A zenéket a lejátszásra, szüneteltetésre, megállításra, előre- és hátraugrásra szolgáló három médiagombbal kezelhetjük, a fülhallgató más jellegű használatára pedig a külön ki- és bekapcsológomb és hívásgombok szolgálnak. A várhatóan világszerte forgalmazott BH-604 Nokia Bluetooth fülhallgató a Bluetooth V2.0 specifikációt támogató készülékekkel kompatibilis. A BH-604 Nokia Bluetooth fülhallgató adók nélküli ára várhatóan 120-140 euro körül mozog majd.

Három új BT füles a Nokiától

Nokia Bluetooth fülhallgató BH-602
A BH-602 Nokia Bluetooth fülhallgatónál végre megállapodhatnak azok az üzletemberek, akik utazásaikhoz megbízható tartozékot keresnek. A készülék hosszú beszélgetési időt (akár 11 órát), visszhangszűrő és zajcsökkentő képességeinek (DSP) köszönhetően pedig kivételes hangminőséget biztosít. Mindössze 15 perces töltéssel akár öt órát is beszélgethetünk. Az akkumulátor állapotát a LED-es töltéskijelzőn könnyen nyomon követhetjük. A BH-602 Nokia Bluetooth fülhallgató kényelmi szolgáltatásai között az újrahívásra*, hívás elutasítására, hangfelismerés aktiválására* és a hívástartásról hívásra váltásra használható fogadás/befejezés gomb mellett automatikus hangerőszabályzást és némítást is megtalálunk. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A BH-602 Nokia Bluetooth fülhallgató adók nélküli ára várhatóan 75-90 euro körül mozog majd.

Három új BT füles a Nokiától

A szerzőről