Válassza az Oldal lehetőséget

5+1 jópofa és különleges bögre/termosz

5+1 jópofa és különleges bögre/termosz

Összeszedtünk nektek három darab figyelemre méltó bögrét, illetve kettő nemkülönben érdekes termoszt. A cél ismételten az volt, hogy kreatív, esetenként humoros ajándék ötleteket adjunk nektek. Arra is ügyeltünk, hogy ne szálljunk el az árakkal, bár a lista utolsó két tagja már egy kicsit magasabb árszinten mozog.

5+1 jópofa és különleges bögre/termosz

 

1. Emoji Design Ceramic Mug Milk Coffee Cup – 3,60 dollár

Az első helyre egy igazi klasszikust tettünk, az emoji figurás bögrét. Az űrtartalma 400 ml, az elején egy mosolygós arc kapott helyet (a rendelés előtt itt három különböző festésből választhatunk, de ez a legolcsóbb), a túloldalára nemes egyszerűséggel az alábbi került: omg. Ez a bögre szinte mindenki számára ideális ajándék lehet, ráadásul tényleg nagyon olcsón beszerezhető!

emoji bögre 

 

2. Coffee Mug Camera Lens Travel Thermos Stainless Steel Insulated Cup – 10,31 dollár

A fotózás megszállottjainak tökéletes lesz ez az objektív kialakítású termosz. Az űrméretét tekintve ugyanolyan, mint az előző, az anyagát nézve viszont rozsdamentes acél. A csavaros fedél gumigyűrűvel bír, így vélhetően légmentes zárást nyújt. A forgalmazó szerint a cucc többcélú: forró és hideg italok tárolásán kívül tárgyakat, pénzt is tarthatunk benne. 

camera mug

3. Mug Dog Mouth Funny Ceramic Coffee Cup – 7,39 dollár

Kutya száj és disznó orr csésze – ilyen is van. Ez a vicces bögre kiváló meglepetés azoknak, akik rendelkeznek egy cseppnyi humorérzékkel. A 3D-s minta az alján található, szóval ilyen formán elsősorban nem nekünk, hanem másoknak okoz mulatságos pillanatokat. Kerámiából készült, teljesen feltöltve 400 ml-es, de kényelmesebben használható 3 dl környékén. Az árát tekintve félúton helyezkedik el a korábbiakhoz mérten.

dog mug

4. Ninja Mug Removable Cover Star Coaster Samurai Sword Spoon – 14,51 dollár

Ez sem egy utolsó eresztés. Az előzőek után kétségtelenül érezhetően drágább, viszont tökéletes élményt nyújt: a szamurájkard a keverő kanál szerepét tölti be, azonkívül jár hozzá dobócsillag is – alátétnek. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőbe is tehető, legalábbis a fedlapot levéve, mert az bizonyára fém. Aprólékos munkával készült ez a szett, ez vitán felül áll, ennek megfelelően viszont nem kifejezetten olcsó.

ninja mug

5. 220ml Double Eyes Bee-do Vacuum Cup for Home School Office Outdoor – 14,37 dollár

Végezetül jöjjön egy mignon figurás termosz. A rozsdamentes acél ház viszonylag könnyen hordozható, ami főleg annak tudható be, hogy alig 220 ml a belső térfogata. Némileg rejtélyes, hogy a forgalmazó mit ért a különleges, vákuumos zárófedél alatt; engem igazából egy szívószálra emlékeztet, de egyébként nincs ilyen funkciója. Mignon rajongóknak és a fiatalabb korosztálynak ajánlható.

mignon mug

Így fest a mi 5-ös listánk, reméljük, hogy nektek is legalább annyira tetszik, mint nekünk. Fontos kiemelni, a fenti árak gyakran akciós időszakot takarnak, így elképzelhető, hogy amikor ezeket a sorokat olvassátok, akkor már más számokkal fogtok találkozni.

+1

A végére egy kis meglepetést készítettünk be nektek. Egy olyan speciális termoszról lesz szó, mely kategóriájában a Gearbest egyik legkülönlegesebb terméke! Maradjatok velünk, órákon belül láthatjátok, hogy miről is van szó.

A szerzőről