Válassza az Oldal lehetőséget

Hasznos kiegészítővel rukkolt elő a Spracht

Az AURA BlueNote névre keresztelt termék univerzális hangszóróként, valamint mobiltelefon kihangosítóként egyaránt funkcionálhat.

A hordozható hangszórók a jelek szerint reneszánszukat élik, azonban a BlueNote széleskörű kompatibilitásával új utat mutathat a konkurenciának. A készülékhez a hordozható eszközeinken (PDA, MP3/MP4 lejátszók, kézikonzolok stb.) felül akár számítógépünket is hozzáköthetjük, legyen az PC vagy Macintosh. A gyártó azonban nem elégedett meg ennyivel, és mindezt megfejelte egy Bluetooth rádióval is, így az arra alkalmas eszközeinket akár vezetékektől mentes módon is csatlakoztathatjuk a formás hangszóróhoz. A “kékfog” alkalmazása további előnyökkel is jár, hiszen egy arra alkalmas mobiltelefonnal párosítva az AURA BlueNote asztali kihangosítóként is használható. Mindez szép és jó, de mi a helyzet a hangminőséggel? Nos, a Spracht ezen a téren is az elérhető maximumra törekedett, így minőségi hangszórókat, Bass Boost technológiát, “Stereo Widening” névre keresztelt hangképjavító-eljárást, valamint digitális jelfeldolgozó processzort is épített az újdonságba.

Hasznos kiegészítővel rukkolt elő a Spracht

A 129 dolláros vételáron kínált termék akár a konnektoroktól távol is használható, hiszen a tápellátás 4 darab szabvány AA elemről is biztosítható.

A szerzőről