Válassza az Oldal lehetőséget

Mégis hátlapi ujjlenyomat olvasó lesz a Xiaomi Mi 9-en?

Mégis hátlapi ujjlenyomat olvasó lesz a Xiaomi Mi 9-en?

Az utóbbi napokban a legtöbb találgatás a Xiaomi új zászlóshajóját övezte.

Mégis hátlapi ujjlenyomat olvasó lesz a Xiaomi Mi 9-en?

Egy fénykép alapján úgy tűnt, hogy a telefon előlapi, üveg alatti ujjlenyomat olvasót kap, azonban egy friss kép szerint ez még sem teljeen lesz így. A fotón látható demókészülék lényegében teljes felületén olyan borítást kapott, ami elrejti a részleteket a kíváncsi szemek elől, de az így is nyilvánvaló, hogy a hátlap közepén az a nagy lyuk nem lehet más, mint egy ujjlenyomat szkenner.

Xiaomi Mi 9 Fingerprint Scanner

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az Mi 9 is több változatban kerül majd piacra, így az is valószínű, hogy csak egy újabb Explorer vagy Pro verzió lesz aminek a szkennere az üveg alá kerül, míg az olcsóbb verziók továbbra is hátlapi megoldást alkalmaznak. Ami biztos, hogy ezen a képen is három kamera látszik, ami viszont kérdés, hogy mi a fene lehet a jobb felső sarok közelében látható két apró lyukacska. Várjuk a tippeiteket!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.