Válassza az Oldal lehetőséget

Alfawise A8 – androidos projektor meglepően alacsony áron

Ha az az ember vagy, aki csak néha használna projektort és nem költenéd el több havi fizetésedet rá, akkor jó helyen vagy!

 Alfawise A8 - androidos projektor meglepően alacsony áron 1

Az Alfawise projektora sok tekintetben a belépő szintet képviseli, azonban van egy nagyon fontos képessége, ami kiemeli a legolcsóbb kategóriából. Ez nem más, mint a smart funkció, ami jelen esetben azt jelenti, hogy a vetítő Android 6 rendszerrel rendelkezik, ezen keresztül pedig rengeteg netes szolgáltatást érhetünk el, hogy mást ne mondjunk nézhetünk tartalmakat a Youtube-ról. Biztos sokan felszisszennek a tényre, hogy nem egy újabb Android került a projektorba, de lássuk be, erre a célra ez is bőven sok.

Az Alfawise A8 Smart Projector hordozható, mérete 20,50 x 15,00 x 5,50 cm a tömege mindössze 950 gramm. Könnyű is, kicsi is, szóval viheted a barátokhoz is meccset nézni, nem fogod szétizzadni magad a cipeléstől. Az A8 Smart Projector egy négymagos 1.5GHz-es Amlogic S905X  processzorral van szerelve és találunk benne beépített hangszórót is, ami sztereó hangélményt nyújt, és mindig kiváló hangvisszaadást biztosít. Ez a kombináció minden bizonnyal végtelen élvezetet fog nyújtani bármikor és bármikor, de akkor biztos, ha eszedbe jut mennyiért vetted.

A vetítő fényereje 1800 lumen, ami nem nevezhető acélosnak, de otthonra, este megfelelő lesz, ha mozizni szeretnénk. A gépezet fel van szerelve kétcsatornás WiFi-vel  (2.4 + 5GHz 802.11a / b / g / n / ac), találunk benne Bluetooth kapcsolatot, a HMDI és RJ45 porttal több csatlakoztatási lehetőséghez. Ez a kivetítő zökkenőmentesen és másodpercek alatt szinkronizálható a telefonról vagy a számítógépről érkező képekkel anélkül, hogy bármilyen kábelt kéne használnunk, ez pedig valóban megkönnyíti a használatot. Lényeges adat még, hogy az Alfawise A8 Smart Projector több mint 20000 órányi szórakoztatást biztosít lámpacsere nélkül, vagyis, ha a projektort napi nyolc órán át használjuk 10 évig nem lesz gondunk a lámpa cseréjével.

Alfawise A8 1800 Lumens 1080P Smart Projector BT4.0 HDMI Support 4K Video- EU Plug Android Version

Végezetül az ár. Az Alfawise A8 Smart Projector ára most csak 89,99 dollár a GearBesten, a vám és ÁFA mentes Priority Line szállításért pedig egy fillért sem kell fizetnünk. Ha úgy döntessz, hogy az Androidra sincs szükséged, akkor a “buta” verziót már 69,99 dollárért kosárba teheted!

A projektort itt találod: Alfawise A8 Smart Projector

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.