Válassza az Oldal lehetőséget

Ha még nem vettél Xiaomi VIOMI robotporszívót, akkor most fogsz!!!

Ha még nem vettél Xiaomi VIOMI robotporszívót, akkor most fogsz!!!

Elképesztő VIOMI ajánlattal rukkolt elő a Geekbuying, ez neked is tetszeni fog!

Ha még nem vettél Xiaomi VIOMI robotporszívót, akkor most fogsz!!!

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívójáról sokat olvashattatok nálam, sőt, ha valaki a YouTube csatornát figyelemmel kíséri, akkor nem csak tesztet olvashatott, hanem videót is nézhetet a porszívóról. Ez a gép még mindig a szívem csücske, és lehet, hogy most már a tiéd is lesz, ha eddig még nem ismerted.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 2

Nagy vonalakban annyit kell tudni róla, hogy szoftveresen, tudásban lényegében megegyezik a VIOMI tavalyi csúcsporszívójának, a VIOMI V3-nak a tudásával. Pont az a telefonos applikáció, ugyanannyi térképet támogat, ugyanúgy ismeri az Y mintájú felmosást, ugyan úgy tud virtuális falakat kezelni, lehet a térképet szerkeszteni, és lényegében minden ugyanaz.

Persze vannak különbségek is, például gyengébb a szívóerő, de a gyengébb ebben az esetben nem jelent egyidejűleg gyengét is. Sőt, kimondottan erős a gép.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 3

Szóval a lényeg, a mai napig az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény képességekkel rendelkezik. Ma azonban az előző mondatot kényetlenek leszünk átfogalmazni erre:

A VIOMI SE a legjobb ár-teljesítmény aránnyal rendelkező MOP-os, lézeres robotporszívó!

Miért mondom ezt? Azért, a Geekbuyingon egy ma indult akcióban, egy héten keresztül, vagy a készlet erejéig a gép árát lecsökkentették 199 dollárra. Vagyis magyarul, szállítással, mindennel együtt 61 ezer forintba kerül csak. Nem gondolom, hogy ez a gép ennél olcsóbb lehet valaha is. Ha szerettél volna még idén robotporszívót vásárolni, akkor eljött az idő, most már tényleg ne várj tovább!

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 9

A vásárláshoz használd a VIOMISEDF kuponkódot az alábbi hivatkozáson. A gépet német raktárból rendelheted, nagyjából egy hét szállítási idővel számolhatsz. Plusz áfa, vám, vámkezelési díj nincs!

VIOMI SE robotporszívó – 61 000 Ft

A porszívóról írt cikkemet itt olvashatod: XIAOMI VIOMI SE – AZ ŐSZ LEGJOBB LÉZERES ROBOTPORSZÍVÓJA

 

VIOMI A9 Cordless Handheld Vacuum Cleaner 120AW 23000Pa Strong Suction 400W Brushless DC Motor Removable Battery Removable Battery 60 Mins Runtime 4-Brush Heads LED Light EU Version - Black

A cikk még nem ért véget, mert a Geekbuying még egy bődületes ajánlatot adott nekünk. Egy hétig a VIOMI A9 állóporszívót is meglepően alacsony áron kapjuk. A VIOMIA9DF kuponkóddal mindössze 42 700 forintot kell érte fizetnünk itt:

VIOMI A9 állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.