Válassza az Oldal lehetőséget

Új Xiaomi Mi 8 verzióról szólnak a pletykák

Új Xiaomi Mi 8 verzióról szólnak a pletykák

Lehet, hogy az Xiaomi Mi 8 és Mi 8 SE mellé újabb és talán olcsóbb változatot kapunk.

Új Xiaomi Mi 8 verzióról szólnak a pletykák

Egyelőre tényleg csak pletykaként kell a hírt kezelni, hivatalos megerősítés nem érkezett, mindössze egy, a Weibon megjelent kép alapján folynak a találgatások. Ha bejönnek az elképzelések, akkor egy Xiaomi Mi 8 Youth Editon nevű modellről van szó. A Youth Edition a Xiaominál az olcsósított termékeket jelöli, amiket fiataloknak, fiatal felnőtteknek szánnak. Az utoljára megjelent robotporszívójuk is ilyen, arról például a lézeres vezérlés tűnt el az olcsósítás jegyében, így egy az S50 jelű porszívóhoz hasonó teljesítményű, de annál olcsóbb modellt kaptunk. Igaz, ez attól, hogy Youth Edition a magyar pénztárcának még mindig drága kicsit, de erről ugye nem a Xiaomi tehet.

Mi 8 Youth Edition

Kanyarodjunk inkább vissza a telefonhoz! A lényeg tehát, hogy a Xiaomi Youth Edition egy afféle öszvér megoldás lehet, valahol félúton az Mi 8 és az Mi 8 SE között. A központi lapka nem Snapdragon 845, hanem Snapdragon 710 lesz, ezzel inkább az SE verzió felé húz, viszont a kijelző és a kamrák a nagyobb testvértől érkeznek, szóval ebben a drágább verzióra hasonlíthat majd. A memóriát 8 GB-ra teszik, a háttértárat 128-ra, és arról is folynak találgatások, hogy javulni fog az akkumulátor kapacitása.

Valjuk be, lenne a piacon helye egy ilyen telefonnak, mert bár a Xiaomi Mi 8 SE a maga nemében talán a legjobb ár-teljesítmény arányú mobil jelenleg, azért a jobb kamerák nagyon hiányoznak belőle. Kíváncsian várjuk a folytatást!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.