Válassza az Oldal lehetőséget

Lassan 2K-s áron a 4K-s Xiaomi TV stick

Lassan 2K-s áron a 4K-s Xiaomi TV stick

Egy “kicsit” jobban megéri az új verzió!

Lassan 2K-s áron a 4K-s Xiaomi TV stick

Buta tévéből okostévét, buta projektorból okosprojektort varázsolnak a Xiaomi méltán népszerű stickjei. Ezek az apró, DHDMI csatlakozóba dugható eszközök Andrid TV felületet varázsolnak az eszközeinkre, lesz Bluetooth kapcsolat, lesz wifin keresztül netkapcsolat, és kapunk Bluetooth alapú távirányítót is.

Lassan 2K-s áron a 4K-s Xiaomi TV stick 1

A két forgalomban lévő sticket a támogatott felbontás alapján különböztetjük meg egymástól, de természetesen ezen kívül is van különbség. A 4K verzió több memóriát és erősebb hardvert is kapott, ez pedig azt jelenti, hogy még az alapvetően csak FHD, vagyis 1080p felbntást tudó projektorokhoz is jobban megéri a 4K verziót venni, mert a működés sokkal gyorsabb, gördülékenyebb lesz, és búcsút inthetünk a filmek szaggatásának is.

Lassan 2K-s áron a 4K-s Xiaomi TV stick 2

Eddig az ár volt az egyetlen tényező, ami miatt esetleg jobban megérte a 2K verzió, ám most egy kuponos akcióban a két termék között alig több, mint 1000 forint a különbség. Ilyen kicsi árkülönbözet esetén nem kérdés, hogy a 4K verzió már alap, ha választani kell. Számszerűsítve a 4K stick ára most valamivel 16 ezer forint felett van, míg itthon ugyanezt 22-23 ezerért adják. Szóval megéri most a vásárlás!

A vásárláshoz használd a AE358D7611F1 kuponkódot itt:

 

Xiaomi Mi TV Stick 4K

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.