Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten!

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten!

Április 1-től egy hétig komoly Xiaomi kedvezmények várnak minket, a telefonok már ma is akciósak!

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten!

Látható, hogy Kínában már visszaálltak a dolgok a rendes kerékvágásba, a webáruházaknál elindultak a tavaszi akciók.

 

Számunkra az egyik legütősebb akció az április 1-től induló Xiaomi fesztivál, ahol rengeteg terméket kaphatunk meg kuponos akcióban. Vannak általános, lényegében minden Xiaomi termék vásárlásakor felhasználható kuponok, de a nagyobb kedvezmények az egyedi kuponokkal érhetők el.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten! 2

Végre egész normális áron, 419,99 dollárért vehetünk Xiaomi Mi Note 10 telefont, de ha nem akarunk ennyi pénzt kiadni, akkor ragyogó vétel a Xiaomi Redmi Note 8, amiért most 139,99 dollárt kell a kasszánál hagynunk. A remek kamerákkal rendelkező Redmi Note 8 Pro sem maradt ki a szórásból, ezt kuponnal most 203,99 dollárért tehetjük kosárba.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten! 3

Vannak egyéb Best Buy ajánlatok is. Kiegészítők közül a méltán kedvelt Xiaomi Mi Band 4 ára csak 26,99 dollár, Redmi Airdots fülest pedig 17,89 dollárért kapunk. A Xiaomi Mijia hő és páratartalom érzékelője csak 5,49 dollár, elektromos fogkefét pedig már 8,99 dollárért szerezhetünk magunknak.

Nem maradtak ki a szórásból a notebookok sem. Home Office-ra tökéletes masinák ezek, nekem lassan két éve van itthon egy, és meg kell mondanom, hogy nem volt még ilyen jó hordozható gépem. Az ajánlatok között találunk Xiaomi és olcsóbb Redmi gépeket is.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten! 4

Természetesen a porszívók is megtalálhatók a kedvezményes ajánlatok között. állóporszívót 210 dollártól rendelhetünk, de találunk már lézeres robotot 310 dollárért is.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten! 5

Rengeteg lakásvilágítási termék, és okoslámpa is a kínálatba került. A rendkívül népszerű plafonlámpáktól az okosizzókon át az asztali lámpáig van minden, szóval, aki Xiaomi világításban gondolkozik, annak érdemes lesz körülnéznie.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten! 6

A Xiaomi Mi Fan Fesztivál oldalát itt találjátok meg:

Gearbest Xiaomi Mi Fan Festival

 

A teljes Xiaomi akciós lista (227 kuponos termék) itt

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.