Válassza az Oldal lehetőséget

Jön a Redmi TV, gyanús, hogy olcsó lesz!

Jön a Redmi TV, gyanús, hogy olcsó lesz!

Ezt a hírt ne is olvasd tovább, a címben minden fontos részletre fény derült!

redmi tv2

Mivel ez egy hír, kénytelen vagyok néhány sort írni. A lényeg, hogy Kínában már megkapta a szükséges tanusítványt a TV, így forgalomba is kerülhet. Ez lényegében már száz százalékos megerősítésnek számít, főleg azután, hogy Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója is csepegtetett ilyen irányú információkat. A tévékről lényegében semmit nem tudunk, se árat, se megjelenési dátumot, se specifikációt, az egyetlen információ arról szól, hogy két méretben érkezhet, a kisebbik 40- a nagyobbik 70 colos lesz. Ismerve a Redmi árképzést reménykedhetünk egy kellemes árcédulában, és ismerve a Redmi eddigi gyakorlatát nem kizárt, hogy akár más néven, de az EU piacon is megjelenhetnek a masinák.

redmi tv1


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.