Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért

Fekete Péntek – Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért

Az Involly Elektromos Konyhai Komposztáló feldolgozza a konyhai hulladékot.

Fekete Péntek – Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért

Az Involly Elektromos Konyhai Komposztáló egy 3,3 literes, automatikus tisztítással rendelkező, szagtalan komposztálási élményt nyújtó készülék, amely egész évben használható. A komposztáló vödör kettős rétegű nano-kerámia bevonattal rendelkezik, ami nem tapadó felületet biztosít, és a levehető hulladékvödör mosogatógépben is tisztítható, rendkívül kényelmes megoldást nyújtva. A komposztáló 3-tól 14 óráig tartó hatékony komposztálási ciklusokkal rendelkezik. A gyors szárítási mód és az organikus mód lehetőségek közül választhatók, az Involly elektromos komposztáló magas hőmérsékletű szárítással, darálással és hűtéssel gyorsan lebontja az élelmiszer-hulladékot, és néhány órán belül trágyává alakítja azt.

Fekete Péntek - Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért 1

Az egész évben szagtalan komposztálást egy kettős szellőzőrendszer, egy magas hatékonyságú UV ultraibolya sterilizáló lámpa, kiváló aktív szén adszorpciós képességek és többrétegű szűrőrendszer biztosítja. Az Involly Elektromos Konyhai Komposztáló DC léptetőmotorja a zajszintet 45 dB alatt tartja, így kellemes komposztálási élményt nyújt. Az intelligens kijelző és emlékeztető egyedi LED képernyővel rendelkezik, amely egy pillantással megmutatja a komposztálás hőmérsékletét, páratartalmát és előrehaladását, így megbízható komposztálási szakértővé teszi a felhasználót. Emellett időben emlékeztet az aktív szén szűrő cseréjére, hogy mindig tiszta és szagtalan maradjon.

Fekete Péntek - Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért 2

A 3,3 literes kapacitású Involly komposztáló ritkább hulladékürítést tesz szükségessé. 31,4 cm magasságával elegendő helyet biztosít a hulladéknak. A készülék egyszerűen használható: naponta többször is futtatható ciklusokkal, egész évben, egyetlen gombnyomással. Nemcsak csökkenti a káros metán kibocsátást, hanem megszünteti a magas szemétszállítási díjakat is. A komposztálót garázsban, szekrényben vagy a pulton is tárolhatja.

Fekete Péntek - Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért 3

A fejlesztett darálórendszer vastagabb és erősebb öntött alumíniumból és rozsdamentes acél pengékből áll, amelyek 60%-kal növelik a darálási hatékonyságot. Az intelligens pengék visszafordító funkciója csökkenti az elakadásokat, így könnyedén megbirkózik a különböző típusú élelmiszer-hulladékokkal. A biztonság érdekében gyermekzár is beépítésre került a konyhai komposztálóba, így gondtalan használatot biztosítva a gyerekek és háziállatok számára.

Fekete Péntek - Involly Elektromos Konyhai Komposztáló a környezet védelméért 4

A termék specifikációi közé tartozik az ABS, PC és alumínium ötvözet anyaghasználat, <45 dB zajszint, 80W teljesítmény (650W MAX), AC 220V, 50/60Hz-es tápellátás (EU/UK), és a hulladék térfogatának csökkentése: gyors szárítási módban ≥85%, organikus módban ≥90%. A feldolgozási idő a gyors szárítási módban 38 óra, az organikus módban 6~14 óra. A vezérlési módszer érintőképernyős, a vezérlőpanel TN kijelzővel rendelkezik.

A csomag tartalma egy elektromos konyhai komposztálót, egy komposztáló vödröt (mosogatógépben mosható), egy szagfiltert, egy mikrobiális komposztgyorsítót, egy aktív szén utántöltőt, egy felhasználói kézikönyvet és egy garanciajegyet tartalmaz.

Megrendelés esetén a gépet cseh raktárból küldik hozzánk, ára a BGRD11INKC kuponkóddal 108 918 forint itt:

 

Involly Elektromos Konyhai Komposztáló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.