Válassza az Oldal lehetőséget

Vevor pizzasütő a tökéletes pizzákhoz

Vevor pizzasütő a tökéletes pizzákhoz

A VEVOR Wood Fired Oven 12″ hordozható pizza sütő kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy szabadtéri piknik vagy összejövetel alkalmával friss, ropogós pizzákat süssünk.

Vevor pizzasütő a tökéletes pizzákhoz

Mindössze egy perc alatt felmelegszik. A könnyű és tartós sütő négy összecsukható lábbal és egy mozgatható kéménnyel van ellátva, és szerszámok nélkül is könnyen össze- és gyorsan szétszerelhető. Tömege mindössze 16,7 Kg, így ideális a kerti használathoz. A sütő könnyen és egyszerűen használható és tisztítható, a hamu és a szénpellet ugyanabba a tartályba kerül.

A sütőhöz számos kiegészítő tartozik, mint például egy 12 hüvelykes cordierit pizzakő, egy pizzavágó és -lapát, valamint egy grillrács és egy csepegtető tál is, hogy más ételeket is süthessünk benne. A VEVOR Wood Fired Oven 12″ sütő akár 860°F (460°C) hőmérsékletig is felmelegedhet 15 perc alatt, így lehetőségünk nyílik friss, ízletes ételek készítésére a szabadban.

Vevor pizzasütő a tökéletes pizzákhoz 1

A kereskedő oldalon rengeteg egyéb adatot találtok, ám ami fontos, hogy a 20 százalék kedvezményt adó EUDEDS20 kuponkód már csak augusztus végéig él. Szóval, ha szeretnétek igénybe venni ezt a lehetőséget, akkor fogy az időtök!

Vásárlás Eu raktárból az alábbi hivatkozáson:

VEVOR Wood Fired Oven 12″ hordozható pizza sütő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.