Válassza az Oldal lehetőséget

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék

A Uniprodo UNI-WD-250 desztilláló tényleg ajándék áron van, itthon 83 ezer forintot kérnek érte.

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék

Ez a termék alapvetően egy víztisztító, amelyhez hőmérő is tartozik, és képes tiszta vizet előállítani, ám illóolajok, alkohol, pálinka, valamint gyógyászati folyadékokat előállítására is használható, de olyan üzletet is találtam, ahol sörfőzéshez ajánlják. A lepárló 304 rozsdamentes acélból készült belsővel, alumínium ventilátorlapáttal és műanyag külsővel, míg a palack polikarbonátból készült.

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék 1

A desztilláló teljesítménye 750 watt, térfogata 4L, párolgási foka 1L/H. Hibátlan, könnyen tisztítható, kerek formájú külsővel rendelkezik, tartós, mégis elég könnyű és kompakt ahhoz, hogy magaddal vihesd például a telekre, ahol a működéshez szükséges gyümölcs is van. Persze nem kell rögtön alkoholos italokat előállítanunk vele, hiszen hatékonyan eltávolítja a legtöbb szennyeződést a csapvízből is a benne található szénszűrővel segítségével. A csomag tartalmazza a desztillálót, a vizes palackot, a palack kupakját, a fő tápkábelt, a szénszűrőt, az angol nyelvű használati útmutatót és a gőzölő állványt.

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék 2

Az Uniprodo UNI-WD-250 vízdesztilláló hatékonyan távolítja el a vízből a sókat, nyomelemeket, mikroorganizmusokat, gyógyszermaradványokat, meszet, ólmot és egyéb szennyeződéseket. A megtisztított víz kiválóan alkalmas elektronikus eszközök, például vasalók tisztítására és a vízkő kialakulásának megelőzésére, valamint ivásra, kávé vagy tea készítésére.

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék 3

A desztilláló 750 W teljesítményű és 4 literes térfogatú, így rendkívül hatékony, óránként akár 1 liter vízből is képes eltávolítani a szennyeződéseket. A belső fal kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így biztosítva a legmagasabb higiéniai normákat a tisztítási folyamat során. A víz hőmérséklete egy gomb segítségével állítható, így a készülék praktikus és könnyen használható.

A hazai ár feléért az Uniprodo UNI-WD-250 házi alkohol és víz desztilláló készülék 4

A végére az ár. Ahogy írtam a gépet itthon 83 ezer forintért vásárolhatjuk meg, a Banggodon viszont ennek kevesebb, mint a felét kell fizetnünk. Az ára a BGdbf873 kuponkóddal mindössze 35 800 forint, és további jó hír, hogy cseh raktárból szállítják, így se további áfa fizetésre, se vámköltségekre nem kell számítanunk. Vásárlás itt:

Uniprodo UNI-WD-250 desztilláló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.