Válassza az Oldal lehetőséget

Kiárusítás – BlitzWolf BW-MS1 monitortartó 10 ezer forint alatt!

Kiárusítás – BlitzWolf BW-MS1 monitortartó 10 ezer forint alatt!

BlitzWolf BW-MS1 árát kuponnal 10 ezer forint alá vihetjük!

Kiárusítás – BlitzWolf BW-MS1 monitortartó 10 ezer forint alatt!

A BlitzWolf BW-MS1 monitorállványt pneumatikus karral, a tökéletes kiegészítő az íróasztalodra. A karcsú fekete dizájn modern hatást kölcsönöz bármely íróasztalnak, míg a lenyűgöző mozgástartomány lehetővé teszi, hogy a képernyőt a kívánt magasságra, szögre és távolságra állítsd be. Az állvány 360°-ban forgatható, így könnyedén válthatsz a portré és a tájkép módok között. Emellett +90°-tól -45°-ig terjedő dőlésszöget is kínál, így rugalmasan beállíthatod a képernyő szögét a nyak és a szem megerőltetésének megelőzése érdekében.

Kiárusítás - BlitzWolf BW-MS1 monitortartó 10 ezer forint alatt! 1

A 180°-os elforgatásnak köszönhetően könnyedén megoszthatod a képernyőt kollégáiddal, vagy eltüntetheted az útból, ha helyet kell szabadítanod az íróasztalon. Az állvány 13″-tól 27″-ig terjedő képernyőméretekkel kompatibilis, és 2-6,5 kg terhelést képes elviselni. Emellett megfelel a 75 x 75 mm-es és 100 x 100 mm-es VESA szabványoknak, így könnyen rögzíthető a monitor.

Kiárusítás - BlitzWolf BW-MS1 monitortartó 10 ezer forint alatt! 2

A BlitzWolf BW-MS1 monitorállványt könnyű felszerelni a gyors összeszerelésnek köszönhetően, és a további rugalmasság érdekében bilincses és grommet rögzítéssel is rendelkezik. 10-99 mm vastagságú asztalokra is felszerelhető, így az asztalok széles skálájával kompatibilis. Állítható magasságával és kábelkezelő rendszerével a BlitzWolf® BW-MS1 monitorállvány tökéletes kiegészítője bármely munkaterületnek. Frissítsd fel íróasztalát ezzel a tartós és stílusos monitorállvánnyal még ma!

Kiárusítás - BlitzWolf BW-MS1 monitortartó 10 ezer forint alatt! 3

Az állvány árát egy végkiárusítási akcióban vitték le, a cseh raktárból ma a BGed7dba kuponkóddal 9800 forintért vehetjük meg innen:

BlitzWolf BW-MS1 monitorállvány

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.