Válassza az Oldal lehetőséget

8 ms-os 20 hüvelykes LCD-kijelző a BenQ-től

A kiváló minőségű LCD-kijelzőiről is ismert BenQ bemutatta legújabb, FP202W névre hallgató modelljét, mely a társaság állítása szerint először nyújt 8 ms-os válaszidőt a 20 hüvelykes megoldások piacán.

Most, hogy a 17 hüvelykes megoldások már 4 ms-nál járnak, és így is rendkívül kedvező az áruk, új bevételi forrás felé néznek a nagyobb gyártók: megpróbálják a nagyobb mérettel elcsábítani a pénzesebb vásárlókat.

A szélesvásznú BenQ FP202W 1680×1050-es felbontást támogat, kontrasztaránya 600:1, fényereje pedig 350 cd négyzetméterenként. A gyártó filmnézésen kívül olvasásra is nagyon ajánlja legújabb termékét, az ugyanis 43 centiméteres szélességével könnyedén lehetővé teszi két egymás melletti oldal kényelmesen olvasható méretű megjelenítését.

A BenQ megoldása tehát nem csupán saját magát nézve jelentős, hanem azért is, mert egy újabb jelentős előrelépés előszele: hamarosan hasonló képességekkel rendelkező megoldásokat várhatunk sok nagy konkurens gyártótól, ami az előzetes előrejelzések szerint legalább 20 százalékos árcsökkenést okoz már a negyedik negyedév során.

 

8 ms-os 20 hüvelykes LCD-kijelző a BenQ-től

A szerzőről