Válassza az Oldal lehetőséget

Ultra HD felbontású érintőképernyős monitor a Sharp-tól

Ultra HD felbontású érintőképernyős monitor a Sharp-tól

A PN-K322B a Sharp legújabb ultra HD felbontású kijelzője lesz. A nagy pontosságú érintőképernyőnek és a mindössze 2 mm-es fejjel rendelkező érintő tollnak köszönhetően apró, finom vonalak és szövegek kézi bevitelére is lehetőséget nyújt az új modell. A kijelző emellett támogatja a több egyidejű érintést is kezelni képes multi-touch funkciót, valamint 4K felbontással – a Full HD felbontás négyszeresével – is büszkélkedhet.

PN-K322B-2

 

Az IGZO technológiának és az él-LED háttérvilágításnak köszönhetően az új modell mindössze 36 mm vastag, ezzel kategóriájának legvékonyabb készüléke. A monitorhoz tartozó állvány segíti a két különböző dőlésszög közötti egyszerű váltást. Függőleges beállításnál monitorként, alacsony dőlésszög mellett pedig íráshoz és érintőképernyős módban használható.

A PN-K322B rendelkezik egy speciális funkcióval, amelynek köszönhetően a tollal bevitt szöveget akkor is tökéletesen megjeleníti, ha a felhasználó keze éppen az érintőképernyőn pihen. A PN-K322B bemeneti csatlakozói ezenkívül kompatibilisek a legújabb DisplayPort™ és HDMI™ szabványokkal, így a monitor képes egyetlen kábel csatlakoztatásával is megjeleníteni a számítógépről érkező ultra HD tartalmakat.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.