Válassza az Oldal lehetőséget

Már most gondolj a karácsonyra – a legmenőbb távirányítós játék 7000 forintért!

Már most gondolj a karácsonyra – a legmenőbb távirányítós játék 7000 forintért!

Nekem nagyon bejön, el is gondolkoztam rajta, hogy veszek kettőt!

Eachine E016F

Földön, vzen, levegőben – lehetne az Eachine E016F RC jármű szlogenje, hiszen a szerkezet valóban képes szárazon és vízen haladni, sőt, még repülni is. Az egészen apró jármű remek szórakozást ígér. Egy töltéssel a 350 mAh kapacitású akkumulátor 6 percig működtethető. A most akciós csomagban egy darab akkumulátor van, de a tény, hogy többakkus csomag is létezik azt jelenti, hogy az akkumulátor cserélhető. Szóval kereshetsz a neten pót akkut, és ezzel jelentősen kitolhatod az üzemidőt! Lényeges, hogy az akku merülése esetén automatikusan visszatér hozzánk.

A távirányító hatósugara 50 méter. A jármű mindössze 13 x 15 x 5 centiméteres, kamera nincs rajta, így sem a tömege, sem a kamera miatt nem engedély vagy drón jogostvány köteles. Nézzétek meg a fenti videót, és döntsétek el magatok, hogy megér-e 7000 forintot! Vsárlás a BGa38bff kuponkóddal spanyol raktárból itt:

Eachine E016F 3-az-1-ben RC jármű

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.