Válassza az Oldal lehetőséget

Már a csehországi Xiaomi boltban is kapható az új középkategóriás telefon

Már a csehországi Xiaomi boltban is kapható az új középkategóriás telefon

A semmiből jött, mi sem értjük miért, de itt van a Xiaomi Redmi S2.

redmi s2

Ennek a telefonnak kapcsán kicsit úgy érezzük, hogy a Xiaomi kicsit kezdi túltolni a dolgot, és talán több mint elég az új telefonjaik száma. Az S2 típus jelölése alapján teljesen előd nélküli darab. A hardverét tekintve sem túl combos, az ára sem túl alacsony. A GLOBAL verzióban a Snapdragon 625 SoC dolgozik, ami egy jól bevált, de nem túl friss megoldás. a memória 3- a beépített tár 32 GB-os, a hátlapon egy 12+5 megapixeles kamerapáros dolgozik, míg az előlapon egy 16 megapixeles megoldást találunk. A telefon kijelzője 18:9-es oldalarányú, a képátlója 5,99 col, a felbontás pedig HD+, vagyis 1440 x 720 pixeles.

redmi s2 2

A megjelenéskor olvashattunk olyan híreket, hogy kimondottan az indiai piacra készült a telefon, de a friss információk tükrében ez nem igaz, vagy legalábbis kevés értelmét látnánk annak, hogy a csehországi boltban mutogassák, ha nem akarják ott eladni. Szóval könnyen lehet, hogy az új mobillal hamarosan találkozhatunk élőben is.

A telefont jelenleg ezekben az áruházakban találtuk meg, előbbiben 166, utóbbiban 210 dollárért.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.