Válassza az Oldal lehetőséget

Május végén indul a Xiaomi Mi 7 értékesítése

Május végén indul a Xiaomi Mi 7 értékesítése

A kijelző üvege alá integrált ujjlenyomatolvasóval érkezik a csúcsmobil.

Május végén indul a Xiaomi Mi 7 értékesítése

Mostanra lényegében mindent tudunk a Xiaomi új zászóshajójáról, így sok meglepetés valószínűleg nem ér majd minket. Az utolsó meg nem erősített információ szerint az Mi 7 ára 470 dollár körül alakul, ami a túl szép, hogy igaz legyen kategória.

xiaomi mi 7 1

A telefonban természetesen bika hardvert építettek, így a legerősebb Qualcomm SoC, a Snapdragon 845 dolgozik benne. A memória és a háttértár két féle kiépítésben jön, az olcsóbb telefon 6+64 GB, a drágább 8+128 GB kapacitással rendelkezik majd. Az elődnek, az Mi 6-nak nagyon jó kamerája van, várható, hogy az utód még többet nyújt majd. A mostani információk szerint kettős hátsó 16 megapixeles szenzort kapunk, amik felett kiemelkedő minőségű, f / 1,7-es apertúrájú objektív lesz, extraként pedig 4 tengelyes OIS, 2x optikai zoom és AI funkciók támogatják majd a fényképezést. Elöl egy 8 megapixeles fotomasina  van, amivel kiváló minőségű önarcképeket tudunk rögzíteni. A Mi 7 támogatja a 2160p-s videofelvételeket 30 kép / másodperces sebességgel.

Egyelőre tehát várjuk a hivatalos megerősítést a debütálás időpontjával és az árral kapcsolatban, addig ne igyunk előre a medve bőrére.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.