Válassza az Oldal lehetőséget

Félig már hivatalos, 3 kamera lesz a Xiaomi Mi 9 hátlapján

Félig már hivatalos, 3 kamera lesz a Xiaomi Mi 9 hátlapján

Eddig csak pletyka volt, most már szinte biztos a tripla kamera.

Félig már hivatalos, 3 kamera lesz a Xiaomi Mi 9 hátlapján

A Xiaomi vezető mérnöke, Zou Longjun írt a Weibon erről. Bár nem mondta ki egyértelműen a dolgot, a szavai alapján szinte biztos tényként kezelhetjük a dolgot. Longjun ugyanis azt írta, hogy egy zászlóshajó telefonnak, hogy megfeleljen napjaink elvárásainak három hátlapi kamerával kell rendelkeznie. A Xiaomi Mi 9 egy zászlóshajó telefon lesz, és meg fog felelni az elvárásoknak.

Xiaomi Mi 9 Leaked image

Fontos emlékeznünk rá, hogy a Xiaomi Mi MIX 3 két hátlapi kamerával rendelkezik csak, ennek ellenére a DxOMark rangsorban a hatodik helyet foglalja el, maga mögé utasítva számos kiváló készüléket, olyat is, ami három kamerával dolgozik. Ez megelőlegezi, hogy a gyártó a háromkamerás egységgel akár a vezető helyet is átveheti a Huaweitől, érdemes lesz rá odafigyelni.

Ha szeretnéd magadénak tudni a világ második legjobb kamerájával ellátott telefonját a Xiaomi Mi MIX 3-mat, akkor itt nézz körül: Xiaomi Mi MIX 3 különböző kiépítéseben

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.