Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic Ultenic U11 Pro – kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár

Proscenic Ultenic U11 Pro – kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár

Mostanában az állóporszívók árai is az egekben vannak, a Proscenic Ultenic U11 Pro üdítő kivétel.

Proscenic Ultenic U11 Pro – kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár

Szép lassan itthon is terjednek az állóporszívók, vagy legalábbis idén már nem érzem a nagy ellenkezést az olvasók részéről. A tavalyi évben még mindenki robotot akart, pedig nem mindenkinek jó az, állóporszívóra meg messziről vetették a keresztet. Nem tudom mi változott, talán az én cikkeim is segítettek kicsit, hogy rájöjjenek az emberek, az állóporszívó igenis jó dolog.

Proscenic Ultenic U11 Pro - kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár 1

Sajnos azonban az idei év az áremelkedésről is szól. Az állóporszívók két csapatra oszlottak, az olcsó, 20 kPa körüli szívóerővel rendelkezőkre, és a 25-30 kPa közöttiekre. Előbbieknek megfizethető az ára, de meglehetősen gyengék, utóbbiek remekül használhatók, de az árok sok esetben a 100 ezer forintot veri. Siralmas helyzet, hogy egy normális porszívóért ennyi pénzt kell kiadni!

Proscenic Ultenic U11 Pro - kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár 2

Proscenic Ultenic U11 Pro tényleg üdítő kivételt jelent a mai kínálatban. A Szívóerő már a nagyok közé repíti, hiszen a 26 kPa nem kevés, meglehetősen nagy, 2200 mAh kapacitású az akkumulátora, és a csomagból nem spórolta ki a gyártó az atkaszívót sem. Nagyon örvendetes, hogy az alacsony ár ellenére kapunk automata módot is, amivel tényleg megfelelő hosszúságúra, akár 31 percre nyúlik az egy töltéssel elérhető üzemidő.

Proscenic Ultenic U11 Pro - kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár 3

A gép amúgy külsőleg is a drágább kategóriát másolja. Kicsit Dyson beütésű a burkolat, és a hátulján találunk egy nagy kijelzőt is, amin a működési mód mellett még hibajelzéseket is kapunk. Természetesen látszik itt a meglévő töltés, a vezérlés pedig érintésérzékeny felületen keresztül működik. Ami pedig az extrák között is hab a tortán, hogy a motoros szívófej világítást is kapott, hogy ne bújhasson el a por a sötét sarkokban sem.

Proscenic Ultenic U11 Pro - kiemelkedő teljesítmény, megfizethető ár 4

Összességében a Proscenic Ultenic U11 Pro meglepően jó képességeket mutat fel, emellett pedig a külső is menő, márcsak a nagy kijelző miatt is. A gyártó azonban eléggé alilárazta a portékát, mert a BGyyP01 kuponkóddal 74 900 forint helyett 55 800 forintért adják egy mai akcióban. Megjegyzem, ismerve a piacot az eredeti, 74 900 forintos ár lenne a reális a mai mezőnyben.

Szóval, ha állóporszívót keresel, akkor uccu neki, tedd kosárba, mert ez egy elég jó lehetőség itt:

Proscenic Ultenic U11 Pro állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.