Válassza az Oldal lehetőséget

OLED kijelzős légtisztító fillérekért – BlitzWolf BW-TAP1

OLED kijelzős légtisztító fillérekért – BlitzWolf BW-TAP1

Más gyártónál ennyiért szűrőbetét kapsz csak, itt meg komplett légtisztítót.

OLED kijelzős légtisztító fillérekért – BlitzWolf BW-TAP1

Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a Blitzwolf nagyon jó ár-érték arányú készülékekkel kényeztet minket. Ilyen volt a nálam járt legnagyobb légtisztítójuk is, ami képességek terén a Xiaomi Airpurifier Pro verzióval veszi fel a versenyt, árban azonban sokkal olcsóbb.

OLED kijelzős légtisztító fillérekért - BlitzWolf BW-TAP1 1

Nos, a BlitzWolf BW-TAP1 nem tud annyit, mint a Blitzwolf BW-AP1 vagy BW-AP2, de az ára is jóval alacsonyabb. Egy-egy kisebb szobához elegendő a teljesítménye, a gyártó maximum 20 négyzetmétert adott meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy átlag lakótelepi szobához vagy egy átlag bármilyen hálószobához untig elég amit tud.

A gép érdekessége, hogy a megadott alapterületen kívül lényegében semmiben nem különbözik a nagyobb tesótól, sőt bizonyos képességekben többet is tud annál!

OLED kijelzős légtisztító fillérekért - BlitzWolf BW-TAP1 2

A három rétegű szűrő segítségével képest a PM2,5-ös vagy annál nagyobb (vagyis a 2,5 mikronos) porszemcsék kiszűrésére, sőt, a különböző vegyszerek gőzeitől is megszabadít minket. Van az előlapon egy OLED kijelző, és van szenzor is, ami érzékeli, és kijelzi a levegő minőségét, vagy másképp szennnyezettségét.

Amiben kevesebb, mint a legnagyobb tesó, hogy nem kapunk hozzá telefonos irányíthatóságot, amiben viszont több, hogy van benne egy 10 000 mAh kapacitású akkumulátor, ami egy töltéssel akár 20 órán keresztül is képes működni. A töltés természetesen USB portról valósítható meg.

OLED kijelzős légtisztító fillérekért - BlitzWolf BW-TAP1 3

No, akkor a végére az ár. A gépet most lengyel raktárból vehetjük meg, az ára a BGHU0690 kuponkóddal mindössze 16 300 forint.

Szerencsére ez az ár nagyon jó, főleg, hogy a Banggoodnál megmaradtak az áfamentes szállítási módok is, így pont olyan feltételekkel vásárolhatunk a kínai és az európai raktárakból, mint a július 1. előtti vámszabályok szerint.

Ide kattins a vásárláshoz:

BlitzWolf® BW-TAP1 légtisztító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.