Válassza az Oldal lehetőséget

Indul a Wiibuying nyereményjáték soundbar-ért és fülesekért

Indul a Wiibuying nyereményjáték soundbar-ért és fülesekért

A Wiibuying játék két hétig tart, ha nyerni szeretnél tovább után a részletek!

Indul a Wiibuying nyereményjáték soundbar-ért és fülesekért

Először is az áruházról. Sokak számára új lesz a név, aminek oka, hogy ez egy viszonylag fiatal áruház. A forgalmazó egy ideje már a piacon van, de egy ideig több áruházat működtetett, amik termékköre nem fedte egymást. Nem régiben ezeket az áruházakat egy platformra hozta, ebből lett a Wiibuying.

Indul a Wiibuying nyereményjáték soundbar-ért és fülesekért 1

Már van velük némi tapasztalat, ment tőlünk néhány száz rendelés feléjük, például okosórákra, panasz a vásárlóktól még nem érkezett. Ilyen szempontból tehát az ajánlott boltok közé tartozik. De nem csak ezért szeretjük őket, hanem azért is, mert a kínai áruházaknál van Priority Line szállítás, ehhez IOSS regisztrációval rendelkeznek, szóval az áruházban látható ár az áfát tartalmazza. A legrosszabb esetben a postának kell majd a 400 forintot fizetnünk.

Még egyel jobb, hogy a cég rendelkezik EU raktárakkal is, ahonnan viszont normál EU-s csomagként érkezik minden, szóval se vámkezelés, se vámfizetés (áfa) nem vár ránk.

Indul a Wiibuying nyereményjáték soundbar-ért és fülesekért 2

Oké, most lássuk a játékot!

Ahhoz, hogy nyerj egyetlen dolgot kell tenned, regisztrálni kell az áruházba. Azon a néven regisztrálj, amivel a Facebookon is jelen vagy. Ha beregisztráltál, a Facebook oldalaink valamelyikén, a nyereményjáték ajánlójához írj egy rövid hozzászólást. Bármit írhatsz!

Mit lehet nyerni?

  • 50 új regisztráló esetén egy Lenovo HX106 headsetet
  • 100 új regisztráló esetén egy Lenovo HX106 headsetet + egy Kospet PopBuds fülest
  • 150 új regisztráló esetén egy Lenovo HX106 headsetet + egy Kospet PopBuds fülest + egy Lenovo L101 soundbart

Egy regisztráló csak egyet nyerhet a fenti nyeremények közül!

A játék időtartama 2 hét. Indulás 2021 július 11. 0:00 óra, zárás 2021 július 25., 24:00 óra. A sorsolást az ajándékok felajánlója, vagyis a Wiibuying áruház végzi. A játékban való részvétellel, a nyereményekkel és egyéb, a játékhoz tartozó ügyekkel kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk. A játékban történő részvétel önkéntes, ha részt veszel benne elfogadod annak feltételeit.

A HOC.hu adatokat a játékkal, játékosokkal kapcsolatos nem gyűjt és nem kezel.

Az áruház elérhetősége a regisztrációhoz az alábbi hivatkozáson:

Wiibuying webáruház

 

 

 

Wiibuying hírek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.