Válassza az Oldal lehetőséget

Készülj a nyárra – ezek a legjobb kínai akciók!

Készülj a nyárra – ezek a legjobb kínai akciók!

Végre elfelejthetjük a telet, jön a nyár, a zsivaj és a strand.

Készülj a nyárra – ezek a legjobb kínai akciók!


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Próbáltam úgy válogatni, hogy kerüljön a listába néhány igazán nyári holmi is. Szokás szerint EU raktáas holmikat kerestem, amik árában benne van az áfa, és amiknél nem kell vámkezeléssel foglalkoznunk. Hosszú lista lesz, vágjunk is bele!

Jó szemezgetést!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

 

Hammock hintaszék

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 2

Olyan, mint egy függőágy, csak ez egy szék. Nagyjából ez az, amit érdemes tudni róla. Bizot nagyokat lehet benne aludni. 🙂 A BG497b46 kuponkóddal 6983 forint a cseh raktárból:

Hammock hintaszék

 


 

STRDC001 klasszikus függőágy

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 3

?aradjunk is a kerti pihenésnél ezzel az igazi retro kinézetű függőággyal. Két színben tudjuk megvásárolni, természetesen jár hozzá hordtáska, vagy inkább zsák is. Az áruházban kapható L-es méret 190 x 150 centiméteres, a maximum teherbírás 300 kilogramm.

Ha megvásárolnád, akkor használd a BGHUAP190 kuponkódot, ezzel az ára 6070 forint lesz itt:

STRDC001 klasszikus függőágy

 


 

Csillagásztávcső kezdőknek vagy fiataloknak

Csillagászati távcső 70 mm-es rekesz 300 mm-es gyújtótávolságú állványos szabadtéri kempingtávcső gyerekeknek és kezdőknek

Nyári éjszakákon az égboltot fürkészni jó dolog, főleg, ha nem egy város közepén tesszük. Ráadásul idén lesz is mit nézni, hiszen most is látványos bolygó együtállás tanúi lehetünk, van egy üstökös is amit figyelhetünk, de az idei évre várható egy újabb, a mostaninál látványosabb üstökös is. Szóval nyárra nem rossz ajándék egy ilyen távcső!

Cseh raktárban vár minket, kimondottan kezdők, vagy a fiatalabb korosztály részére készült. Nincs őrült nagy nagyítás, de az objektív a kategóriához képest méretes, 70 milliméteres, jár hozzá kereső és természetesen állvány is. Hab a tortán, hogy kapunk telefontartót is, így a kijelzőn is figyelhetjük, amit a távcső lát, és rögtön fotót vagy videót is készíthetünk.

A távcső ára a BG91782d kuponkóddal most nagyon alacsony, mindössze 14 700 forintot kell érte fizetnünk itt:

Csillagásztávcső kezdőknek vagy fiataloknak

 


 

BlitzWolf BW-WTR01 okos öntözőrendszer

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 4

Akkor most menjünk ki a kertbe, és kezdjük el összerakni a profi, okos ötözőrendszerünket! Bizony, ilyet is tudunk már készíteni, nem is nagy ördöngősség. Érzékelni fogja a föld nedvességét, beállíthatuunk időzített locslást, és a mágnesszelepekkel akár 4 külön vízkört is vezérelhetünk (ehhez venni kell plusz 3 mágnesszelepet).

Ebben a csomagban a kezdő készletet találjuk, ami áll egy gatewayből, vagyis abból a szerkezetből, amihoz a wifis szelepek csatlakoznak, áll egy nedvességérzékelőből, ami a föld nedvességtartalmát ellenőrzi és áll egy szelepből, ami a vizet nyitja és zárja. Ez tehát alapból egy vízkört képes vezérelni. Ehhez vehetünk még pluszban újabb 3 szelepet, a gateway ugyanis ennyit képes irányítani.

Ha ezeket a cuccokat megvettük, akkor attól kezdve a telefonunkon kísérhetjük figyelemmel a működést, beállíthatjuk az időzítést, vagy akár a világ másik feléről – ha van mobilnet- elindíthatjuk az öntözést manuálisan.

A kezdőcsomag ára a BGHUMA372 kuponkóddal 24 290 Ft itt:

BlitzWolf BW-WTR01 okos öntözőrendszer – kezdőcsomag

A további mágnesszelepeket itt vehetjük meg a BGf114b8 kuponkóddal 12 100 forintért:

BlitzWolf BW-WTR01 mágnesszelep

Ha kisebb kezőcsomagot szeretnél nedvességérzékelő nélkül, azt itt találod, a BG09e578 kuponkóddal 18 400 forintért:

BlitzWolf BW-WTR01 gateway és szelep

 


 

2 darab napelemes kerti lámpa

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 5

Még mindig a kert, de már nem öntözés, hanem világítás. Egy csomagban két darab lámpát vehetünk meg, amik napelemesek, és a képek alapján elég jól is néznek ki. 6-8 óra alatt töltődnek fel, egy töltéssel 8-10 órát működnek. Lehet választani hideg- vagy melegfehér fény közül. Természetesen vízállóak, IP65-ös minősítéssel rendelkeznek. A két lámpa ára a BG66dd81 kuponkóddal 6200 Ft itt:

2 darab napelemes kerti lámpa

 


 

Naplemes falilámpa

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 6

Maradjunk a világításnál, hiszen itt van egy napelemes falilámpa, ami kapott mozgásérzékelőt is. Hat darab nagyobb méretű LED világít benne. A fényáram nagyságát nem adták meg, annyit tudunk, hogy a mozgásérzékelő 8-12 méterről képes érzékelni. Az ár nyilván ennél is jó, a BG444e58 kuponkóddal 3250 forint itt:

Naplemes falilámpa

 


 

WOWSPEED FELFÚJHATÓ SUP

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 1

Oké, hát ennél nyáribb cuccot nem nagyon tudok, ráadásul ennek, a mai naptól számolva három napig nagyon jó az ára.

Az utóbbi években óriásit mentek a SUP-ok, vagyis az evezővel hajtott deszkák. Gondolom Te is tudod mi az a SUP, de ha nem, akkor néhány szóban leírom. Kezdetben a hagyományos deszkákra álltak evezővel, és ezeket hajtották, de a dolog annyira belendült, hogy később megjottek a nagyobb, kevésbé billegő megoldások is, amik kimondottan az evezős meghajtáshoz lettek tervezve. Ezeknek az evolúciója hozta magával a felfújható “deszkákat”.

A felfújható “deszka” előnye gondolom nyilvánvaló. Könnyűek, kis helyen elférnek, nem kell tetőcsomagtartó hozzájuk. Az elmúlt években a Balaton tele volt már ilyen eszközökkel, annak ellenére, hogy a normális méretű, teherbírású darabok valahol 80-90 ezer forint környékén indulnak. Persze lehet kölcs9n9zni is, de ismerve az előre beharangozott idei balatoni árakat, ezzel nem biztos, hogy számolnék.

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 3

Főleg azért nem számolnék vele, mert mától számítva három napig (vagy a készlet erejéig) 64 000 forintért tudunk ilyen SUP-ot beszerezni. Ez az eredeti akció kiterjesztése, amiben 74 ezer volt az ára. De mit is tud ez a cucc? A méretesebbek közül való, a hossza 320 centi, széltében 84 centis a magassága pedig 15 centiméter. Anyaga PVC és EVA, a legnagyobb teherbírása 130 kilogramm. A csomagban természetesen benne vannak az uszonyok, de kapjuk a pumpát, javítókészletet és egy vízálló táskát a telefonunknak. Van még a pakkban lapát és hordtáska a lapátnak. A leírásban szerepel még agy alumínium propeller PVC csővel, ez őszintén szólva nem tudom mi akar lenni.

WOWSPEED felfújható SUP baromi jó áron csak 3 napig 4

Szóval a lényeg, hogy a következő három napban a hazai árak alatt jóval tudjuk megvásárolni ezt a SUP-ot. Most még négy színből választhatunk, cseh raktárból érkezik. Az áfa az árban van, vámkezeléssel nem kell foglalkoznunk. Garanciális hiba ezeknél nem nagyon lehet, ha kilyukad az amúgy sem esik a garancia körébe, és kajuk a javítókészletet is. Szóval, ezt tényleg érdemes most megvásárolni.

A vásárláshoz használd majd a AAC779663101 kuponkódot itt, az ár 64 000 Ft (csak a kék szín):

WOWSPEED FELFÚJHATÓ SUP

Ha ez nem tetszik, akkor válaszd ezt 78 ezer forintért a ACD969AB74FA kuponkóddal:

WOWSPEED FELFÚJHATÓ SUP – újabb modell


 

TRONSMART BANG 60 WATTOS PARTY HANGSZÓRÓ

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Amikor megáttam a régi, kétkazettás Sony magnóm jutott eszembe róla, a lekerekített forma pont olyan, mint a magnómnál volt. Nagyon menő, nagyon modern darab volt, úgy 30 éve. De a menőséget jól mutatja, hogy a Tronsmart Bang is hasonló formával operál, persze már kazettaajtók és nyomógombok nélkül. Hiába, ez már egy más világ.

Ami azonban nem változott az eltelt évtizedek alatt, hogy szeretjük a zenét, és szeretjük a partykat nyáron a kertben a strandonm ehhez pedig a Bang igazán jó partner lesz!

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Trosnmart Bang-nek sok érdekes képessége van. Az első a címben is említett 60 wattos teljesítmény, ami elég emberes, erről, már csak a hangsugárzó mérete miatt is, el tudom képzelni, hogy egy szabadtéri bulin is megállja a helyét. Ha mégis kevés lenne az sem gond, csak rá kell beszélned a haverokat, ismerősöket, hogy ők is vegyenek 1-1 Bang-et, aztán, a buliban ezeket össze tudjátok kapcsolni Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Tronsmart Tune Conn technológiája lehetővé teszi, hogy akár 100 hangsugárzót is összekapcsoljatok. Ez már 6000 wattot jelent, szóval innen nem nagyon van hova fejlődni.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

Három okból írtam most a Tronsmart Bang-ről. Az egyik, hogy viszonylag új darab, a másik, hogy még nem volt róla hír az oldalon, a harmadik, hogy akciós áron kapjuk most meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 4MGX4R4G kuponkóddal az ára 35 500 forint helyett 31 900 forint lesz. Természetesen EU raktárból rendelheted, így se vám, se áfa, se vámkezelés. Néhány nap alatt meg fogod kapni!

Vásárlás itt:

TRONSMART BANG PARTY HANGSZÓRÓ

 


 

20 LITERES PERMETEZŐ HAGYOMÁNYOS PERMETEZŐVEL

 

KÍNAI KÜTYÜK FÉLÁRON, EZEK MOST A LEGJOBB AKCIÓK! 11

Igen, tudom, két hete már volt a listában ez a permetező, de nagyon szerettétek, és akinek azóta megérkezett nagyon meg van elégedve vele. Szóval betettem megint a cikkbe, hátha valaki nem látta még, és szeretne egy ilyet. Mit írtam róla két hete, Hát ezt:

Na, permetezni azt pont nem szoktam, így csak homályos elképzelésem van a dologról. Azt azonban látom, hogy ez itt viszont meglepően olcsó. Egyrészről kiugróan nagy, 20 literes a tartály kapacitása. Másrészről a csomagban adnak nagyományos permetezőt is hozzá, a hagyományos rúdhoz pedig adnak 3 féle szórófejet. Szóval nem apró a csomag.

Ha szükséged van ilyesmire, akkor a cseh raktárból, a BGb0ccf6 kuponkóddal 15 666 forintért megveheted itt:

20 LITERES PERMETEZŐ HAGYOMÁNYOS PERMETEZŐVEL

 


 

Akkumulátoros körfűrész

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 7

Na, ez már komolyabb dolog, erősen munka szaga van, ha egy ilyen fűrészt kézbeveszünk. Akkumulátoros, így konnektor nem kell mellé. 125 milliméteres korongot fogad, szóval látszik, hogy nem egy őrült nagy darab. A percenkénti fordulat 10 800, az akkumulátor 18 voltos. A szokásos dolgokat tudja, vagyis vághatunk vele mindenféle anyagokat (ez a korongtól is függ) és persze beállíthatunk döntött vágást is 0-45 fok között.

A fűrész tehát elég átlagos, legalábbis az árát kivéve, mert az meglepően olcsó, 7350 forintit kérnek érte, ha használod a BG58f47a kuponkódot itt:

Akkumulátoros körfűrész

 


 

HODOO 2,6 hüvelykes mobiltelefon

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 8

Ez a telefon jól láthatóan azoknak lesz megfelelő, akik vagy nem kedvelik az okostelefonokat, vagy munkába nem akarják magukkal vinni őket. Ez egy tipikus butatelefon megspékelve azzal, hogy porálló és ütésálló. De ezen kívül is van érdekess, több is. Az egyik, hogy egy 50 méteres távolságig használható zseblámpa is van benne. A másik, hogy 2 SIM-kártyát kezel. A harmadik, hogy 13 800 mAh kapacitású az akkumulátora, a negyedik, hogy ez külső akkuként is működik, vagyis tölthetsz róla más eszközöket.

3G, 4G, 5G nincs, de minek iskéne. Van viszont Bluetooth és tehetsz bele 8 GB-ig memóriakártyát is. A hátlapon kamera is van, de erről bővebb információ nem áll rendelkezésre. A telefon ára a 2203ActiesNL kuponkóddal 12 600 forint itt:

HODOO 2,6 hüvelykes mobiltelefon

 


 

SMARTAI G50 felmosós robotporszívó

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 9

Rögtön az árával kezdem, mert ez az igazán izgalmas benne, 31 600 forintba kerül. Érdekes módon, bár olcsó, a kéepsségei jobbak, mint amire számítottam. A 2600 Pa szívóerő egész tisztességes, 120 perces takarítási időt kapunk egy feltöltéssel, a szokásosnál nagyobb 510 milliliteres a portartálya és képes nedves feltörlésre is (MOP). Lézer sajnos ebben az árkategóriában nincs, a megszokott infraszenzorok illetve ütközés érzékelő az, ami belefér az árba.

Ami még érdekes, hogy a porszívóhoz telefonos applikációt is tudunk letölteni. Ebben választhatunk takarítási módot, sőt időzíthetjük is a takarítás kezdését. A gép ára tehát a BGc2852e kuponkóddal 31 600 forint itt:

SMARTAI G50 felmosós robotporszívó

 


 

XIAOMI ENCHEN HAJNYÍRÓ

A legjobb Xiaomi akciók EU raktárból - augusztus 7

Nekem még nem volt hozzá szerencsém, de valamikor az utóbbi hetekben valaki feltette a kérdést a Facebook csoportunkban, hogy mennyire megbízható. Több tucat pozitív, sőt nagyon pozitív válasz érkezett, negatív pedig egy sem, így már akkor elhatároztam, a következő Xiaomi válogatás cikkembe bele fogom tenni ezt is.

Nagyon egyszerű gép, de a visszajelzések szerint nagyon jól vág és kiemelkedően csendes működés közben. Szerencsére az ára sem magas, így, aki hajvágót keres gyaníthatóan jó lóra tesz ezzel a szerkezettel.

A vásárláshoz használd a BGXPMA036 kuponkódot, amivel az ára kereken 4780 forint itt:

Figyelem, amíg a cikket írtam az EU raktár kifogyott, kínai raktárból rendelhető. Válaszd a 740 forintos Priority Mail (Elsőbbségi közvetlen levelezés Becsült szállítás) szállítást, és tegyél pipát a Rariff Insurance (Díjbiztosítás) jelölőbe, és vámmentesen érkezik majd.

XIAOMI ENCHEN HAJNYÍRÓ

 


 

ELEGIANT Szonikus elektromos fogkefe

Készülj a nyárra - ezek a legjobb kínai akciók! 10

Telefonhoz ugyan nem lehet csatlakoztatni, de egyébként mindent tud. Összesen négy darab fejet kapunk hozzá, de ezek nem egyformák, van közöttük, ami érzékenyebb fgoínnyel rendelkezőknek előnyös. Öt féle fogmosási módot tud, ezek a szokásos tisztítás, a fehérítés, a fényesítés, a masszázs és a szenzitív.

Ha szükségét érzed egy normális elektromos fogkefének, akkor a BGXPMA032 kuponkóddal 5880 forintért ezt meg tudod vásárolni itt:

ELEGIANT Szonikus elektromos fogkefe

 


 

BLITZWOLF BW-KC1 KAMERA GYEREKEKNEK

A hét legjobb akciós kínai kütyüi - utolsó felvonás 5

Gumis  borítás, választható kék vagy rózsaszín árnyalat, FHD videók készítése, fényképezőgép mód, beépített játékok. Ezeket kínálja a BlitzWolf olcsó, gyerekeknek készült fényképezőgép/kamerája, amit így aztán vihetnek magukkal a gyerkőcök a nyaralásra, vagy akár a strandra is. Természetesen akkumulátoros, két óra töltéssel nagyjából két órás üzemidőt kapunk. Optika nem csak elől, hanem hátul, a nagy kijelző felett is van, így a szelfi mód is elérhető. Maximum 64 GB-os memóriakártyát tehetünk bele, de a csomag részeként egy 16 gigásat kapunk, hogy rögtön be lehessen üzemelni.

Ami biztos, hogy érdekes lesz megnézni nyaralás végén, hogy mit láttak a gyerekeink, milyen az ő szemszögükből egy csaádi nyaralás!

A kamera ára a BGa3ee84 kuponkóddal 5150 forint itt:

BLITZWOLF BW-KC1 KAMERA GYEREKEKNEK


BLITZWOLF BW-CMM2 PRESSZÓGÉP

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 6

Írtam róla cikket, ha érdekel a gép olvasd el, de ha nincs időd, a lényeget gyorsan leírom!

Szóval, a CMM2 egy presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Persze, ahogy mondtam, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Fontos még, hogy egy egész jól használható gőzölőt is kapunk a géppel, amivel egészen profi lattét vagy capucchinot készíthetünk. Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

A gépet most a BGHappyMom kuponkóddal 25 700 ezer forintért tudod megvásárolni a lengyel (PL) raktárból, ahol ajándékba kapsz a kávéfőző mellé egy rozydamenets acélból készült, duplafalú kulacsot is:

BLITZWOLF BW-CMM2 PRESSZÓGÉP


IPRee AD 10X50 Monokular

IPRee® AD 10X50 Telescope Monocular Ultra-wide Angle Design FMC Multi-layer Coating HD Camping Hunting Telescope with Handle

A lista utolsó terméke megint kapcsolódik kicsit a nyárhoz, nyaraláshoz, mivel ez egy látcső, amit vihetünk magunkkal bármerre is megyünk. Mondjuk a strandon nem bztos, hogy díjazzák a használatát, hacsak nem a vizet fürkésszük, de kirándulásra, táborozásra, túrázásra megfelelő. A nagyítás is egész tűrhető, jár hozzá egy markolat is, hogy kényelmesen tudjuk tartani.

Az ára ennek sem vészes, a tRaDetRaCKeR kuponkóddal 13 500 forintért tehetjük magunkévá itt:

IPRee AD 10X50 Monokular

 


ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető, a kivételeket pedig külön jeleztem. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.